335 TL de ben veriyorum aylık...Doğalgaz da yok içinde...Ama spor salonu ve havuzlar var...
Printable View
M ince nin 81 şehire seyahat planı öncelikle delegeleri ikna amacı taşımaktadır. Bu hareketin başarılı klamaması durumunda ikinci parti kurulur.
Yeni parti sürecinin bir benzeri tekrarlanacak..
Önüne CNN deki smzkeri konulacaktır..
Yarattıpı sözünün eri algısı darbe alacaktır.
Akp nin meclis te azınlıkta olacapı sürecin de fazla uzun süreceğini düşünmüyorum. Yeteri kadar milletvekili partilerinden istifa ederek AKP ye geçmeden bağımsızken bile Akp yi destekleyecektir... Böylesi milletvekillerinin yeteri kadarının seçilmiş olduğundan eminim. Mhp, iyip, hatta chp den böylesi mşlletvekili zşbilyon tabe mevcuttur.
Yani akp sonuç olarak seçimde meclis çoğunluğunu kaybetse de şüreçte çoğunluğu ele geçirecektir.
Ariston Bugun pasta yok mu?
İngiltere ve diğer kraliyet olan ülke toprakları Kraliyet ailesine aittir ama işletme ve kullanma hakkı halkındır.(İngiltere tapu sistemide bunun üzerine kuruludur)
Kanada nın tamamı İngiltere Kraliyet ailesinindir.
Türkiye de tapu sistemi Arz dan uzaya kadar(alt zenginlikler maden-petrol vs. hariç)tapu sahibine aittir.Arazinin üzerinden yüksek gerilim geçmesi için devlet size üst hakkı öder.Arazinin altından gaz boru hattı geçse devlet size alt hakkı bedeli öder vs.vs.vs.
an be an sordum cevabını aldım
ee kralın toprağında düzgün bir tarım politikası yapmayanı işte tutmazlar
böyle oluncada haliyle tarım çok kazandırıyor hollandaya
isterse kazandırmasınlar kral bu adamı yer yer...işinden eder yani...