https://odatv.com/harc-bitti-yapi-paydos-21091825.html
Printable View
İmtiyazli ..... yoksunlari günaydın. Sizi gidi miras yediler sizi. Bak sizi cok seven ovenler bile yarim agizda olsa birseyler soylemeye baslamis.....iyi
gelisme. Damatlar hem mirasyedi hemde buyuk hortumcu.....sirketide
ky da inek gibi....yatirimcidan ozur dilerim..... sagdilar halende devam ediyorlar. Ama bu kriz akillarini baslarina getirir insallah. Hortumu keserlerse.....sen bak bizim sirket % kac kar marjiyla calisiyormus bir gorelim.Baska careleri kalmadi zaten.
Her serde bir hayir vardir derler.....
bu kur farki zarari sirketin gercekte nasil para kazandigini ortaya cikaracak gibi. Yok hala inat ederlerse ....bizce kabulumuzdur....
kayyumluk oluruz.
Kriz geldim diyordu....gecen bilancodan once....borclari hedge etmediler. Bilerek sirketi zarara surukluyorlar.....kardesim satacaksan
bari ky nin ahini alma da sativer gitsin. Faiz verecegine faiz alirsin.
Insan omru dedigin kac yil....boyle nerden hortumlayacagini dusunmekten iyidir. Yarisini verseler
500 milyon$ eder.Uzme canini derim.
Bu onerileri bu gune kadar yaptiklarinizi degerlendirerek yapiyorum.
Bugune kadar kurulusundan siz
gelinceye kadar sirkete umut baglamis ...destek vermis....Kime sorsan bu onerileri onaylar.
Cok dusurdunuz seviyeyi cok....
Bakin dusenin dostu olmaz ... demedi demeyin gari.
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topiğimiz ne güzel ! Değilmi???Sabah bilerek kötü algı oluşturmaya çalıştım ve aradan geçen 3 saatte hiç tepki gelmedi,ama olumlu bir şey yazsaydım en az üç kişi kemçirmişti çoktan,bende pazarlamacı hatta patron yalakası olmuştum.
iyide abi telefon alırken bile fiyat performans oranına bakarız madem senin yazdığın gibi performansı bu kadar iyi bir şirket ve ellerinden geleni yapıyorlar hangi yav... bunu bu fiyatlarda tutuyor senin açıklaman nedir üstelik bu fiyat hep güzel şeylerin ardından ha bu sefer yükselecek derken nasıl olurda dibe gidiyor bide biraz bunu açıklarmısın...
Yahu bunun açıklanacak neyi var.Her verdikleri haber sahte haber,altından mutlaka bir çapanoğlu çıkıyor,yalansa yalan deyin.yönetime güven kalmadığı için,büyükler her haberi ky nin eline verip çıkış fırsatı olarak değerlendiriyor.Bizlerde ,ben hıyarım diyene,elimizde tuzlukla koşuyoruz.yatırım tavsiyesi değildir.
Bu hissede uzun soluklu bir manipülasyon yapılıyor ve amaç sizdeki bizdeki bir kaç milyon mal asla değil,bir Amerikan atasözü derki “nehrin yönü değişmesi kime fayda sağlıyorsa suçlu odur” bu işi kim payını arttırmak istiyorsa o yapar,paylar lafargede iken ben şahsen yönetimin asit varlık olan bu payları almak için hisse fiyatını baskıladğını düşünüyordum ancak payları Sanko aldı,yani bu işi avantaj sağlayan Sanko yapmıştı,son duruma bakıncada aileler arasında hisselerin kısa vadede konsolide olacağına ihtimal vermediğim için yine Sanko-Tarman ortaklığı yapıyor kişisel görüşüm,tabiki bizimkiler tahmin ancak yine bir atasözüne göre asansörde iki kişi varsa ve bunlardan birisi yellendi ise bu kişiyi her ikiside bilir,yönetim bu işi yapanı bence çok iyi biliyor ve maddi yönden iyice rahatladığında gereken faturayı kesecektir,benim tanıdığım Feyyaz bey yada Tufan bey micro çözümle yada kişilerle uğraşmaz,yapacakları hamle oldukça etkili ve sorunu kökten çözücü bir hamle olacaktır,ha eğerki ben yanılıyorsam ve ortaklar arasında bir pay artırma ihtirası varsa çokda iyi bir senoryo olmaz filmin kalanı.