Üstat biri gidiyor diğeri geliyor...Nedir bu böyle?Bir türlü kurtulamadık bunlardan....
Printable View
Hep de dolar düşerken geliyorlar...Ahhh bir kara murat vardı...Eylülde dolar 3,80 olacak diye diye gitti....Acaba şimdi hangi forumu trolleme görevi verdiler...:kahkah:
Atilla hoca yazmış ve uyarmış..Winter is coming laaaaan diye...Buyrun...
http://www.paraanaliz.com/2018/ekono...gelenme-27560/
Mert bey merhaba bugün Ykb vadem dönüyor. Geçen ay 26.50 den bağlamıştım 35 gün. Siz 25.70 i hangi şubeden bağlamıştınız ? Daha düşük bir oran teklif ederlerse şu şubede bu orandan bağlamışlar desem bir sıkıntı olurmu
Ben bu konuda stok olayından değil de kredi faiz oranlarının aşırı yüksek olmasına bağlıyorum. Gayrimenkul her daim güvenli liman olmuştur az kazandırır ama terste bırakmıyor en azından. Ben de 3 aydır evini satmaya çalışan kardesinizim Mersin de. Her almaya talip olan potansiyel kişinin yakindigi durum kredi faizlerinin yüksek oluşu. Yoksa çok rahat satılır ve yatırım yapılır. Ha şuan mevduat faizi güzel ama günün birinde durum değişecek ve inşaat maliyetlerinin yüzde 50 ye yakın arttığını unutmayalım. Yani sağlam artacak zamanı geldiğinde.