Yönetim giderini biz görmüyoruz zaten.Sistem ana fondan kesiyor, kalan bize dağıtılıyor.Bize ödenenden kesilen birşey değil.
Printable View
Yani simdi yönetim gideri bizi etkilemiyor mu? Yani yönetim gideri oranı bizim paramızdan kesilmiyor mu? Daha açık yazar mısın çünkü anlamadım. Örneğin yönetim gideri %1 olsun. 1 yılda 1000tl birikimim oldu. Bu paranın %1 yönetim gideri olarak kesilmiyor mu?
Bilmediğim için soruyorum.
Elindeki 1000 TL zaten yönetim gideri kesilmiş hali. Fon fiyatı tüm kesintilerin yapılmış halidir. Stopaj dışında ödeyeceğiz bişey yok. Banka kesintileri hakkında bilgi vermiştik zaten birkaç sayfa önce. Alış fiyatı ile satış fiyatı arasındaki fark sizin kazancınızdır.
Dostum takmışsın yönetim giderine....Açıklanan fon fiyatları yönetim gideri kesintisi yapılmış net fiyatlardır ....Biz sadece alım ve satımdan doğan kazancın%10 unu stopaj olarak ödüyoruz başka bir bize yansıyan kesinti yoktur...Onun İçin yazdığım rakamlar kesin ve net rakamlardır Alacaksın satacaksın ne kadar kar ettin onun %10 u kesilecek başka da bir kesinti Yok nokta....
Selamlar,
Yapı Kredi bankası Para Piyasası fonları ve Kısa Süreli Borçlanma Araçları fonlarında hafta sonları getiri sağlamıyor.
O nereden çıktı.Cuma,cumartesi,pazar getirisi iki saat sonra yansıtılır hesaba.Toplam 0.18 gibi bir oran görülecektir.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.