Bu şişe guruplarina lanet olsun. Kimse kazanmasin diye bu kadar baskilanabilirdi ancak. Su degerleme gelsin maliyete gelirse eger cikacam. Bir daha da is bank hisselerine asla girmem.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu şişe guruplarina lanet olsun. Kimse kazanmasin diye bu kadar baskilanabilirdi ancak. Su degerleme gelsin maliyete gelirse eger cikacam. Bir daha da is bank hisselerine asla girmem.
kimler veriyor
Küçük yatırımcının sinirleri iyice yıpratilmadan hareket başlamıyor hiçbir zaman maalesef.
Is yatirim citi satista. Bu sise guruplarindan bir halt olacagi yokta degerleme raporunu bekliyorum mecbur. Allahsizlar bu olayi en berbat sekilde kullanarak kimseye kazanc saglamadilar. Yukselterek para kazanamiyorlar sanki serefsizler.
Haber dusecek herhalde. Harekrt var.
İlginç değilmi sn karabaht,fazla ümitlenmeyelim habermi gelicek diye ama,ümitli olmak içinde sebep çok
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TTK MADDE 409- (1) Genel kurullar olağan ve olağanüstü toplanır. Olağan toplantı her
faaliyet dönemi sonundan itibaren üç ay içinde yapılır. Bu toplantılarda, organların seçimine,
finansal tablolara, yönetim kurulunun yıllık raporuna, kârın kullanım şekline, dağıtılacak kâr ve
kazanç paylarının oranlarının belirlenmesine, yönetim kurulu üyelerinin ibraları ile faaliyet
dönemini ilgilendiren ve gerekli görülen diğer konulara ilişkin müzakere yapılır, karar alınır
Ocak Şubat Mart sonu üç ay ..Bir ay önceden bildirim gerekiyor..
Gecikmenin net bir müeyyidesi olmamakla beraber gecikme sebebiyle doğacak zararlardan yönetim sorumlu tutulabilir..
Özetle: Eh artık genel kurul tarihi açıklamanın zamanı geldi..
Gündem başlıklarına birleşme kararı olacaksa, muhalefet şerhi koyma veya koymama tercih kullanılabilmesi için değerleme raporlarının da açıklanma zamanı gelmiş olmalı diye düşünebiliriz sanırım..
Cok yipratti bizi israrla beklemek dogru mu yanlis mi olacak bir ciksa ortaya artik.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.