FORUM BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİNDİR, BİLGİ PAYLAŞIMINI İSTEMEYENLER ÇOĞUNLUKTA ,O ZAMAN FORUMLAR KAPANSIN DİMİ ??
hissenin gitmesi gitmemesi konumuz değil, konumuz forumu bilgi dışında kullanılması..
YTD DEĞİLDİR
Printable View
FORUM BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİNDİR, BİLGİ PAYLAŞIMINI İSTEMEYENLER ÇOĞUNLUKTA ,O ZAMAN FORUMLAR KAPANSIN DİMİ ??
hissenin gitmesi gitmemesi konumuz değil, konumuz forumu bilgi dışında kullanılması..
YTD DEĞİLDİR
Bilgi paylaşımi olsa da boş olmasa da, grafik teknik, takas, arsa vs hepsi boş bu hisse insanı hasta eder, dert sahibi yapar. En güzeli bu hisseden kurtulmak ya da paran olacak düşmesini bekleyeceksin. Zaten en ufak bir endeks çöküşünde en önde koşar. Endeksin çöküşünü bekle ateks al ve hemen karı gördüğün gibi sat. Bu hisse tam olarak budur.
Ytd
Öyle konuşmayın,,"hep kötü konuşuyorsun e o zaman ne diye hisseyi taşıyorsun" derler
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ateks eskileri.çok ezdi,SnZerocola nın 5usd hesabı en az olması gerekeni ifade eder,,tl grafik tamamen yanıltıcı,dibin dibindeki aşağı yukarı hareketleri eğri sanıyoruz,,ihracat yapıyor şirket biz tl grafikle kendimizi kandırıyoruz,,kötü tablo çizip kimseyi etkilemek değil amacım,karşınızda çok kazanan az paylaşan bir şirket var,ona göre davranın diyorum,o kadar..ytd
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hareket olacak, bu arsa değerlendirilecek ov ya da kv de ben tutayım sen tutma en iyisi bunu kârı görünce yapıştır. Güzel akıl veriyorlar ama sana ... kendisi tutuyor, kıyamete kadar tutacak. 15 kapanış yapsa idi güzel idi, Niye yapsın adam gelenlerden memnun değil yeniler gelsin birde onları dökeceğim diye mu uğraşsın . Velhasıl kelam satsalar gitseler bir şey çıkmaz bundan
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın...bu sefer de ben yazayım bakayım ne olacak !! " bol tavanlı günler " ..... kesinlikle ytd.
Yeminle haklısın şimdi edip in topigine baktım, son yazı senin ve 2 Eylül tarihli[emoji16][emoji38] dir. Bak buraya 12 saat önce yazmışsın senden sonra bir dünya bilgi yazılmış. Abi pastane yazan olmadı ama hastane yazıldı. Yazınca gitmeyecek. Aha ispatı.. Şirket rapor gönderecek. Kap haber i, sipariş haberi veya arsa proje vb olursa Turgg yi geçeceğiz inşallah
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi