British sürekli yalan haber yazarsan ,, doğru söylesen de kimse inanmaz ,, kılıcdaroğluna neden Türk milleti inanmıyor ,, yalanlar yüzünden ,,
Printable View
British sürekli yalan haber yazarsan ,, doğru söylesen de kimse inanmaz ,, kılıcdaroğluna neden Türk milleti inanmıyor ,, yalanlar yüzünden ,,
Rte hiç yalan söylemedi ,, yanlış yaptığı zaman çıkıp ben yanlış yaptım diyebiliyor ,, yanılmışım diyebiliyor ,, delikanlı gibi ,, O yüzden Türk milleti ona güveniyor
2019 da seçimlerde rte nin karşısına çıkarabileceğin bir adayınız bile yok ,,, belki yine ekmeleddin gibi birini bulursunuz ,,
2019 seçimlerinde chp benim ktu den hocam Mehmet Bekaroğlu nu aday gösterirse şaşırmam ,, ekmeleddin bey in rize versiyon u
ana senden önce Mehmet Bekaroğlu nu andım ,, tanıdığım için söylüyorum chp ye nasıl girdi valla şoktayım ,, tamamen chp nin ana ilkelerine zıt bir kişi ,, severim kendisini ,, chp düşmanıydı benim zamanım da
vatana ihanet etmiş cancık bir kişinin yazısını yapıştıran kişilerden ne beklenilirki, yalan iftira.