Ozellıkle sok un magaza sayısı yeterli seviyelere ulastı bu sene ilk defa temettu verdi. Her yıl artarak devam edecektir. Önümüzde yıllarda bim gıbı olacakatır buda gozdenin altın madeni diyebiliriz
Ytd.
Printable View
Ozellıkle sok un magaza sayısı yeterli seviyelere ulastı bu sene ilk defa temettu verdi. Her yıl artarak devam edecektir. Önümüzde yıllarda bim gıbı olacakatır buda gozdenin altın madeni diyebiliriz
Ytd.
Bu sabah artirdim..bu ceyrekte gercekten en azindan defter degerine yakinsama hazirligi baslamisa benziyor..hayirlisi..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teknik olarak simple MAV100d yani 5.999, 6 uzerinde hareket hizlanabilir..mav200d yani 6.62 ye kadar pek bir direnc yok gibi duruyor..yeter ki patron dugmeye bassin..pozitif momentum var..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Piyasa fiyatlaması na izin vermeden aganın biri ne var yok cızdı. aldıgı hisser 4 milyonu gectı nereye götürür orasını aga bilir daha önce kutpo da aynısını yaptılar tamda 2020 mart pandemıde
Ytd
Girişim sermayesi şirketlerinde en iyi iştirak lerine marka degeri yuksek şirketleri olmasına ragmen PD dd fk oranı en düşük sektör ortalamasının altında olması dikkat leri üzerine cekti
Ytd.
spek efendi temel analiz :rtfm: e bakana birşey yapamaz ama teknik analiz yapanları cok pıs dövüyor :vk:.
ytd
tarık bey senide aramızda görmek isteriz ilk başlarda ülkerde yazmamın nedeni vardı
4 mil hissenin bu kişiye çok ağır geldiğini düşünüyorum..
yakında döner verir ..(bence)