Şaka maka adamlar aşiyi bile getiremedi.Ortadogu'da siradan bir gün.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şaka maka adamlar aşiyi bile getiremedi.Ortadogu'da siradan bir gün.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakan Koca :İstanbul'da 5 vatandaşımızda Hindistan varyantı görüldü
bi yanlış anlamayı düzelteyim mesajların nereden alıntılanarak yazıldığına bakmadığımdan temelreis denen dümbüğün mesajının peşinden kripto akp li yazısını okuyunca temelreisi kast ettiğinizi düşündüm ben egelinin siyasi görüşüne dikkat etmedim en azından beni rahatsız edecek bi yorumunu görmedim daha önce bir kere birşey yazmış olabilirim ama oda çok rahatsız edici birşey değildi bu kısa açıklamayı yazmak zorunda hissettim çünkü benim mesajım üzerine alıntı yapmış üzüldüm. ama benim kastım egeli değil temelreisti
Aşılar beklendiği miktarda gelmez ve aşılama gecikirse -ki zaten birçok ülkenin gerisindeyiz- o zaman kızılca kıyamet kopar işte millet bezmiş durumda bankaların borçları öteleyecek yeri de kalmadı. Daha bunun 2022 için ikinci posta aşılanması var.
Sağlık bakani : Biontech aşısı olanların 2. Dozları artık 6-8 hafta sonra yapılacak
Aşının süresinin uzatılmasının mutlaka bilimsel bir durumu vardır ama sureyi uzatmayın azaltın aşı olan insanların bağışıklık oranını yükseltin ki aşılananların sorunu bitsin onlardan hasta çıkmasın en azından .. Örnek İsrail ..