Kara çocuk Webster vardi bi ara gelir trollerdi burayı kayboldu o
Sn gundwane forumda sana hak veren nadir kişilerden biriyim. Ama senden ayrıldığım nokta "millete para bol" konusunda nakit para kısmıdır. Millette para bol değil bu millette mal mülk ve araba bol. Haliyle sürekli mal varlığı değer kazanıyor bu hükümet sayesinde. Ama gerçekten de en zengininde bile nakit para yok. Adamın 10 tane gayrimenkulü var benden borç para istiyor. Bizim millet eline geçen her parayı anında ya gayrimenkule ya da arabaya yatırır. Haliyle de bankada 50 bin tl bile bulundurmaz.
Uzun zamandır egede yaşıyorum genelleme yapmayı sevmem ama ben daha çok akplileri beton- gayrimenkul sever zannederdim burada gördüm ki chp kitlesi de betona bayılıyor ve eline geçen her parayla gayrimenkul alıyor. Yani eğer gerçekten kriz varsa millet bu şişmiş fiyatlardan evini ve arabasını satar. Bu fiyatlardan bile hala satmadığına göre demek ki ülkede kriz falan yok kimsenin pek paraya da ihtiyacı yok
Teşekkürler... aslında çok daha fazla kişi hak veriyor ama korkuyor..
Aman AKP trolü ilan ederler işte efendim kötü batıyoruz falan diyimde hem halk adamı gözükürüm hem samimi gibi dururum..
Hem bunları halkın içinde söylersen millet başlar borç morç istemeye..
İşte laf sokmaya..
falan filan..
bu gibi zamazingolar benim si.... de olmadığı için neyse o ..ne görüyorsam onu derim..
Halkın keyfi hele hele 2018 rahip krizine kadar süper yerinde idi..
O dolar zıplaması ve ardından gelen enflasyon 15 senelik süper zenginleşme sürecini biraz baltaladı tabi..Ama yine de karşılığında o kadar da TL basılıp verildiği için bir nevi dengelendi..
Şu anda halk da para var..Öyle anlatıldığı gibi aç maç efendim ödeyemiyor kredi batağında falan değil..
500.000 e kredi çekip eve alan adam şu an satsa suyun içinde 800.000 e satar..üstelik 1 senedir de kira aldı..
5 sene sonra enflasyon ve sabit faiz yüzünden nerede ise kiradan az ödeme ile devam edecek..
Burada sözcü mözcü gibi işleri güçleri memleket batıyorculara göre ise halk kredi batağında..
Bu fışkırmadır..Böyle bi bedava para dünyanın hiç bir yerinde yoktur..
Ha doğru mudur değildir..Ben bu politikaya karşıyım..
Ahlaksızlık ve fuhuş bedava para ile beraber gelir..
Nitekim görüyoruz toplumsal ahlaksal çöküşü de..
Parayla işi olmayanlar neyse de bizim gibi 7/24 bankalarla işi olanlar ; TEB internet açılmıyor. 1 saat oldu düzelmedi. Bilen var mı ? Duyuru felan oldu da kaçırdık mı ?
İste orda yaniliyorsunuz.emlak 1 numara olsun istiyorlar.faizi onun icin istemiyor.emlak hep satilsin.kredilerle kolay satilsin isteniyor.faizde kalan ayvayi yiyor.2008 abdde ayni hata yapildi.sonrasini biliyorsunuz
ABD faizleri yükselttiğinde emlak fiyatları ne olacak o zaman göreceğiz.
Ordada belirsiz.arttirmayabilir.fed yavas davranabilir.
Fed baskanil powell.meslegi avukatlik.artik gerisini siz dusunun.seneye yenisi gelicek.
Faizler artmazsa yüksek ve geçici olmayan enflasyon, artarsa duman olan piyasalar. Kontrol tamamen kaybedildi. İki ucu pis bir değnek adeta.
Anlık enflasyon 5% çıkmış, konteynır fiyatları uçuyor ama bunlar hala faizi arttırsak mı arttırmasak mı diye düşünüyorlar.
Arttıracakları da 0.25%. Bir halta derman olmayacağı gibi piyasları da çökertecek. (o da arttırabilirlerse)