Kendi penceremden
Günün Bilançosu ODAS..
Günün Hayal Kırıklığı KARTN..
Yakalayabilirsem yarın portföy bir parçasını netleştirdi..
KARTN, portföyüme verdiğin katkılar için sana dün teşekkür etmiştik.. Yorulmuşsun, sen dinleniver bir müddet...
Printable View
Kendi penceremden
Günün Bilançosu ODAS..
Günün Hayal Kırıklığı KARTN..
Yakalayabilirsem yarın portföy bir parçasını netleştirdi..
KARTN, portföyüme verdiğin katkılar için sana dün teşekkür etmiştik.. Yorulmuşsun, sen dinleniver bir müddet...
TE’ye baktım, gelmeyeceğini bildiğim halde tavandan alım girdim ODAS’a.
KONKA girişlerimin önemli bir kısmını yaptım, Allah utandırmasın.
BNTAS girişlerim de tamamlanmıştır. Teknik olarak aşağı sarkması da mümkün ama risk almayı yeğledim. Bu fiyata ambalaj şirketi yok.
Allah utandırmasın. Bol bol kazanırsınız umarım 🙏🏼
Şu an portöyde ODAS, MERCN, KONKA ve BNTAS var.. Eşit ağırlıklı değiller. Bugün almayı planladığım rakamın 2 katı kadar ODAS almak durumunda kaldım. Sabah açılış öncesi TE'de tavan göründüğü için tavandan alım girdim, NTGAZ, VAKKO, AKCNS ve diğer kaçırdıklarım gibi elden gitmesin diye. Gelmez diye beklerken bir anda geldiği gibi epeyce de aşağı salındı, yüzdesini tam olarak hatırlamasam da. Ben de tavandan aldığım meblağın aynısı kadar aktiften tekrar emir verip 2 katına çıkardım, daha sonra daha da ilave ettim. Alım ortalamam maliyet olarak 9,61 civarı oluşmuş. Diğer senetlerin ağırlıklarının 2 katından fazla durumda şu an. Normalde bu tip dengesiz dağılımlar çok hoşuma gitmiyor, ama biraz fırsat kaçırma endişesi ile panik alım gibi oldu iş. Umarım sonraki günler alım fiyatımız açısından üzülmeyiz, yoksa an itibariyle ODAS çok ucuz, dün gece elbette daha ucuzdu :)
Bu akşamdan başlayarak Pazartesine kadar yeni bilançolarla iyi bir filtreleme yapıp bu 4 hisseye ilaveten başka hisseler de ekleyeceğim portföye. MERCN bilançosu son çeyreklik bazda hoşuma gitmedi ama erken davranıp satamadık, elimizde kaldı, ama sektörüne ve beklentilerine göre bir midcap şirketi olarak çok ucuz olduğu için kısa süreli hırpalamalarını tolere ediyorum, her ne kadar daha önceki kazançların bir kısmını 3 günde uçurmuş olsa da.