amerikadaki sıradan bir fon 16 milyon dolar bozdurup albrk alsa bankanın yüzde 10 nunu alıyor
Printable View
amerikadaki sıradan bir fon 16 milyon dolar bozdurup albrk alsa bankanın yüzde 10 nunu alıyor
akıldaki soru şu 2 günde albrk.be tahtasında 38 milyon lot satılacak bu satışı ana tahtanın altında olmayan bi fiyattan karşılayacaklar mı
Benım Bıldıgım Ana Hısseye Donusmeyen Ruchanların Satış Fıatı 1 Tl Den Dusuk Olmayacak, Pekı Ana Tahta Hısse Fıatı Ile Aynı Mı Olacak ? Hayır, Fıyatı Arz Ve Talebe Göre Belırlenecek. Ama Her Halukarda Ana Tahtadan Yuksek Olmayacak , En Iyı Ihtımala Aynı Fıyat Olacak. Ama Aynı Fıyatta Olsa Kım Neden Ruchandan Alsın, Dırek Gıder Ana Tahtadan Alır, Cunku T2 Var Ruchanın Donmesı Icın. Ben Bu Sekılde Bılıyorum, Ruchanlar Bırazd Daha Ucuz Olacak. Asla Yatırım Tavsıyesı Icermez. Kendıme Nottur.
Sanırım bu düşüşde bu yuzden
yıne her zamankı gıbı alım gucu olanın avantajı olacak
Bence bir dip yapsınlar şöyle 1.10 falan görelim böylece satılacak rüçhanların da cazibesi kalmaz hatta 1 tl ye kadar vursunlar olay garanti olsun bu kadar aptalca iş yapılan az hisse vardır
daha yuksekden kım nıye alsın, gıder ana tahtadan alır ? ana tahtada fıat 1,23 ken sen gıdıp 1,25 den alırmısın ? ben genelde hep 1 veya 2 puan altını gordum, en ıyısınıde aynı fıat gordum. ama yukarısını hıc gormedım. bu baskıda zaten bundan. ana tahta yyukselırse, ruchan tahtasıda yukselır. ucuza almak ıcın ana tahtayıda baskılıyorlar. aynı dakka bencede gıder