bence spekülasyon her hissede var ve iyi bir şey.. ben hikayesini önemsiyorum..1..bilanço 2..socar 3..maden ilk ikisi realist bir beklenti.. bence daha yolu var gibi..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
bence spekülasyon her hissede var ve iyi bir şey.. ben hikayesini önemsiyorum..1..bilanço 2..socar 3..maden ilk ikisi realist bir beklenti.. bence daha yolu var gibi..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam her hissede olan hareketler gubrf bunu daha öncede yaptı....bir kere maden olayının fiyatlandığı yok fiyatlansa hisse tarihi zirveye çok rahat çıkar....diğer socar haberi gibi haberler daha önce çok oldu....önemli olan bilanço kar zarar olayı.....gübretaş kar anlamında istikrarlı değil bilanço karambol geliyor tahmin etmek imkansız....sektöre ve bilançoya odaklanmak lazım bu anlamda bu sektör bitik......çözüm ne peki hükümet firmaların üzerinden elini çekecek firmalara fiyat artış baskısı yapmayacak....ne yapacak bütçede tarımın payını artıracak....bu ülke 15-20 milyar bütçe ile tarımın sorunlarını çözemez.....şirketler normal kar marjı ile çalışacak buradan doğan riskleri hükümet bütçede tarıma ayrılan payı artırarak destek olacak.....özetlemek gerekirse hükümet tarımı ön plana çıkarmalı nasıl olacak bir kere muslukları açacak sonra hammadde ithal etmek zorunda olan şirketlere fazla yüklenmeyecek ya yatırım yapacak yurt dışında....
hiç boşuna uğraşma nefesini tüketme charlie chaplin. Buradan mal satmıyoruz. Benim maliyetim 3 TL. Şimdi %10 kardayım. Olabilir tekrar belki 3 TL’ye düşer. Seni dinleseydik 2,70’te malı zararına satmıştık. Ama bu hissede yıllardır bekleyen insanlar buralarda mal filan satmaz. O dingil spek bu hareketlerle ancak daha çok mal kaptırır. Bu tahtayı ya kaldıracak 5-6 TL’ye ya da kendisi de bekleyecek. Gözümüz yok 10-15 TL’de ama bu şekilde ancak aşağıda mal kaptırır. Tanıyorsan git söyle spek kimse bu kağıtta. 1 TL’ye indirmezse namerttir
senin satman hisse gidecek anlamımı taşıyor....bu dediğin kumar hisselerinde olur....gubrf kumar hissesi diyorsan bilemem.....ben sektörün iç açıcı olmadığını sebebinin hükümet olduğundan bahsediyorum....bu şekilde güneşli günleri görmek zor....200 milyon karı ne zaman görecek bu şirket....gıda enflasyonu arttıkça gübre şirketlerinin karı eriyor....kimseye sat demem beni ilgilendirmez....hükümet bütçede tarımın payını artırmalı şirketlerin sırtından elini çekmeli diyorum...
kimseye sat demem diyorsun daha 10-15 gün önce Yusuf adlı forum üyesi sattığında doğru karar demedin mi? İkincisi bu hisse ile işim olmaz diyorsun hergün yazıyorsun takip ediyorsun. Üçüncüsü de senin bu tarım ile ilgili söylediklerinden dolayı hisse bu fiyatta arkadaş. Öteki türlü olsaydı zaten bu hisse çok daha yukarıda olurdu. Hükümet tarıma çözüm bulmak zorunda ve bu da gübreye er veya geç olumlu yansıyacak. Socar ile niyet anlaşması, alınan teşvikler, altın madeni davası kazanılması, kurun düşmesi ile daha iyi gelecek bilanço, gübreye yapılan zam vs. bunları yatırımcı görüyor kör değil. Gölge etme çok fazla. Çok uğraşma burada bence sen ifşa oldun. Mal sattıramazsın.
Ulen bu kağıdın da ne zaman ne pooooohhhhh yiyeceğin belli değil,aşağılık kağıt,yuuuıuhhh....:vk:
Asansör oldu bu kağıt,bir aşağı bir yukarı, fakat genel durum meğil yukarı görüyorum,izliyorum,tavsiye değildir.
Verin verin o maden satıldığında 10 TL den elinize vereceğim.