İsdemir de oyak..lanet olsun onlara
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
slm. arkadaşlar bol kazançlar y.t. değildir
Ne zamandir yorum yapmadim Kordsa uzun vade devam Bol kazanclar yatirim tavsiyesi degildir
Neden Kordsa ?
Global Ayak İzi
Büyüme bölgelerinde büyük varlığı ile küresel ayak izi
Türkiye'deki Yatırımcılar için Doğal Hedging Fırsatı
Gelirlerinin
%79’u
ABD Doları
%21’i
Avro
Maliyetlerinin
%82’si
ABD Doları
%7’si
Türk Lirası
%6’sı
Endonezya Rupiahı
%5’i
Brezilya Reali
%1’i
Tayland Bahtı
Lastik Güçlendirme Pazarında Lider
Tüm küresel oyuncularla uzun süredir devam eden stratejik iş birliklerine dayanan pazar liderliği
Tüm İş Kollarında Sürdürülebilir Büyüme
Büyüme fırsatları takviye ürünleri ve kompozit takviye sektörleri
Güçlü Nakit Üretimi Ve Temettü Ödemesi
Kordsa'nın Kar Dağıtım Politikası'na göre, Genel Kurul onayıyla dağıtılabilir bütün kârlar dağıtılabilir.
Teknoloji Liderliği
Lastik güçlendirme ve kompozit teknolojileri alanlarına odaklanan iki Ar-Ge merkezinde sektöre yön veren inovasyonlar
Yatırımcı Kiti Finansallar Sunumlar
https://www.kordsa.com/tr/yatirimci-...dsa-/605/624/0
Türkiye'de rakibi olmayan şirket, finansalları ve yaptığı iş itibarıle yeni yeni keşfediliyor..
ytd değildir
Merhaba,
KORDS 2020/3 bilanço analiz ve yorumlarımı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://borsakumbara.blogspot.com/20...e-analizi.html
Saygılar
doğrusu faydalı bulmadım,at gözlüğü takmış şekliyle.. olayı 3 aylığa sıkıştırmışsınız. yorumlarınızda çelişkiler çok..
hem burda hem de twetterde paylaşöış olmanız ayrıca yatırımcı konumunda olmadığınız bir çelişki ne diye böyle bir emek sarfetmişsiniz ??? brisa ve kordsa hariç bir analiziniz yok.. başka bir analizide incelemeniz faydalı olabilir. twetterde karşılaştım.
12)Yuvarlak raptiye
ÖZ SERMAYE
⚡2015 966.481.000 TL.
⚡2016 1.154127.000 TL.
⚡2017 1.276.950.000 TL.
⚡2018 1.834.894.000 TL.
⚡2019 2.246.916.000 TL.
NET KÂR
⚡2015 99.250.000 TL.
⚡2016 143.080.000 TL.
⚡2017 165.102.000 TL.
⚡2018 292.457.000 TL.
⚡2019 339.755.000 TL.
ytd değğildir
Sayın HEDEF #2030
@BorsaKumbara
twetterdaki hesabınızda kordsayı listeniye almış görünüyorsunuz,analizinizide hesaba katarsak KORDSA'da pozisyon almanız an meselesi mi? merak ettim kovid bu tarz hisseleri çok da frenleyemez diye düşünüyorum, şaksi kaanaatimdir.
HEDEF #2030
@BorsaKumbara
PhD Candidate 2019~2030 #finansalozgurluk #uvy #stockinvestor %54 #EREGL #ALKIM #TUPRS #AKSA #TOASO #VESBE %46 #ASELS #HEKTS #SASA #KORDS #INDES #SODA #ALARK
Şubat 2019 tarihinde katıldı
192 Takip edilen
1.203 Takipçi
ytd değildirr
Sn. Jonathan veridiğiniz kıymetli finansal bilgiler için çok teşekkür ederim. Bilmiyorduk.. Birşey soracağım ; bünyede kurulan yan şirketler , ana şirkete temettü öderken devlete vergi ödüyor mu ? Öyle ise çok sıkıntılı bir durum. her seferinde çift vergilenmek gibi birşey. Şişe cam şirketleri birleştiriyor. Bu verimliliği artıracak. Ayrıca temettü ödemelerinde birleşen beş şirketi düşünelim. Mesela Soda yüksek temettü ödeyicisi. Bu Şişe cama temettü ödüyor, Şişecamda yatırımcılarına. O da İş Bankasına...Dediklerinize göre Şişecam birleşmesinden sonra bu durum olmayacak. Bu yapısı ile eskiden iskontolu işlem görürken, birleşme sonrası bu durum ortadan kalkacak ve hissenin daha yüksek F/K ve D/D den işlem görmesine yol açacak diyebilir miyiz ?