Hayrola yetkisiz hocam. Problem neymis ki "isbu" topikte? :) Hosgeldin.
Printable View
Hayrola yetkisiz hocam. Problem neymis ki "isbu" topikte? :) Hosgeldin.
Bolinger üst bandı ve 50 günlük hareketli ortalama 6.34' de kesişti!
Bir arkadaşımız halk satıp vakıf garan akbank aldım demişti galiba, helal olsun diyorum başka söze gerek yok...
takasta saklambac oynanmis gibi...zaten psikolojik direncleri hissettirerek gecmelerini beklemek saflik olurdu. eylul son ekim ilk kalan saglar bizim...kalp pillerini yenilemeden bu haftalara girmeyin ;)
iki beklenti dolarda baski turk varliklarda rahatlama algisi olusturabilir gibi..
1/ fed eylul den sonra takke öne(uzaya kadar faiz artisi olmicana göre)...
2/ brunson saliverilmesi ve olasi ofac musbet beklentisi(bu beklenti satin alinip beklenti olumlu/olumsuz öncesi satis getirebilir)
https://resmim.net/f/phqIXI.png
Sn. TH . selamlar. Dediğim oldu. İlk tepkileri Garan, Vakıf, Akbank, Sahol verdiler. Bunun sırası yarın gelecek ......
Bugün epeydir sendikasyon ödemesi için dolar arayan AKbank 1 milyar dolarlık borçlanmayı perşembe günü yapacağını söyledi. Coşkuya bakın.
Ben üçte birini işbank-garan-akbanka aktarmıştım, geçen hafta ve bugün üç büyük banka beni çok memnun etti ama halkbankta da papaz olayının çözüleceğini düşünüyorum, davadan önce bu bankaları satıp halkbanka geri dönmeyi planlamıştım ama bugünden birazını çevirdim geç kalırım diye korkup.
İyiki de acele etmişim, ABD dışişleri bakanı bu ay papazın serbest bırakılmasını bekliyoruz demiş, bu ay dediği bir hafta kaldı ayın bitmesine.
Bu haber sanırım piyasa kapandıktan sonra geldi, yarın açılışta halkbank sıçrama yapabilir.
Her halukarda artık bir rota tutturdu, çıktıkça güçlenecektir, umarım tekrar geri dönüp rezil etmez tüm görüntüyü.