Originally Posted by
Infernobroker
Battal gazi kardeş iyi niyetinden şüphem yok, lakin bu ülke hepimizin ve bu ülkede yanlış işler yönetimsel hatalar gelecekte çocuklarımızın rızkından çalınan ekmekler demek. Yolsuzluğun sağı solu olmaz taaa 25 sene öncesinden örnek verir ken şimdiki dünyadan bir haber olmamak olmaz, peygamberimiz ne demiş devlet malından bir hırka bile aşırsan savaşta ölsen bile şehit sayılmazsın demiş.
Gelelim iş bankası konusuna bakın işbankasına kızacak biri varsa bu platformda benden başkası olamaz neden derseniz, iş gurubu şirketlerinde bir dönem çalışmış bir vatandaşım, eşimin iş durumuyla ilgili şirkette başka bir fabrikaya aynı statüde tayin talep ettim kabul edilmedi. Ben aynı zamanda chp ilçe yöneticiliği yapmış ve chp genel başkan yardımcısına kadar gidip tayin konumla ilgili yardım istememe rağmen işbankası iştiraki şirket yöneticisi tınlamadı bile, kısaca bunu neden anlattığımı bir düşünün, akp ilçe yönetici olasaydım ve işbankasın da akp yöneticiler olsaydı beni brakın yer değişikliğini çalıştığım kuruma genel müdür yaparlardı.
Gelelim asıl konumuz olan işgyo ya bakın hepimiz çoluğumuz çocuğumuzun rızkını bu şirkete yatırdık ve güvendik mağlesef ülkenin her alanında olduğu gibi çarpıklık burdada kendini gösteriyor şirket yöneticileri sorumsuz, yatırımcısını önemsemiyor ve şirketin bu seviyelerde olmasından da rahatsız değiller. Şikayet etmediğimiz mecra kalmadı ama sonuç ortada eğer gerçek anlamda spk denen aygıt çalıssa bu şirket yönetimi ve bu hissedeki manipülatif durumlar olmaz ve hisse hak ettiği değere gelir. Kısaca klasik olacak ama aynı gemideyiz yok bir birimizden farkımız biz vatandaşız doğ ru yönetilmeyi hak ediyoruz. saygılar.