Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Kelle paçayla:) Dün BİST'in gözünü seveyim demiştim ya tekrar ediyorum gözünü seveyim. ABD - 3,5 yaptı, Asya eksi yaptı, virüs yayıldı, idlip işi belirsiz ama aslanım BİST artı kapattı daha ne yapsın bu size.:) Bist dik durdu ama kagitlar kipkirmizi
Alıntı: Originally Posted by mrfatih bağışıklıklarının yüksek olmasıyla Fatihim tcd yuzunden bagisikligimiz da dusuk
Alıntı: Originally Posted by myfinans Evet. Geldik işin en tuhaf yanına. Dünya borsaları çöküyor. Ama virüsün kaynağı olan Çin Shanghai borsası ne durumda dersiniz? 3 Şubattan beri devamlı yükseliyor.:) Dostum borsa hayaldir Iran borsasi surekli cikiyor Iki gun once 100 de 2 dun 3 bugun 2 530 bin oldu yaaaa
Dun biri tca yazmisti Bugun ne yapti acaba
Alıntı: Originally Posted by Webster Dun biri tca yazmisti Bugun ne yapti acaba + 0,23....
Alıntı: Originally Posted by myfinans + 0,23.... İlginc Dun cok asiri dustu Bugun de altin dusmesine ragmen artimi getirmis Dun tum altin fonlari eksi 1 ile 2 arasi dustu Tca eksi 3 kusur
Alıntı: Originally Posted by Webster İlginc Dun cok asiri dustu Bugun de altin dusmesine ragmen artimi getirmis Dun tum altin fonlari eksi 1 ile 2 arasi dustu Tca eksi 3 kusur Dolar kuruş kuruş artıyor.6,16'yı geçti. Birileri bir sıkıntı olacağının kokusunumu aldı nedir?
Nasdaq ekside😥