Yarın için 45.24 seviyesi önemli.
Printable View
Yarın için 45.24 seviyesi önemli.
Spek her günün ortalamasının altında hisse alınmasına göz yumuyor. Doğal olarak gün sonu ' akşam pazarı ' gibi oluyor. Sattıklarını geri almak için aylar boyunca kök söktürecektir. Ağırlıklı gün içi ortalamaların spekülatörün günlük maliyeti olduğunu varsayarım.
Geri zekalı biri kesinlikle malı geri almak için bedava fiyattan aşağı basınca parası olan daha da alıyor bu da daha fazla malı kaptırdığı için oyun uzuyor bütün spekler arasında zekası en kıt olan bu..
Bi de gelip gidip sağda solda kendine kendine küfrediyor hesapta çakal :kahkah:
Yosef Kederli de bunun adını andırdığı anda anlamıştım aslında 2 , 3 kez konuştu 3 ay içinde 100 lira olacak falan da dedi, kartal arazisi var dedi o zaman anladım ama tam idrak edemedim zira kartal arazisi bunun değil ve en son zikredilecek iş neden şu an inşaat sektörü tamamen durmuş bu adam bunu konuştuğunda artık inşaat sektöründe yaprak kımıldamaz durumda idi neden kartalı konuşuyorsun sen cahil misin ne projelendirilmiş ne bir şey ve SADECE PAZARLADI ve sonra spek de 65 te bir gün dayanamadı orada malı döktü milletin eline, ortalaması kaçtır merak ediyorum yani satış ortalaması, :)
Bu Yosef Strauss bakın buradan duyurayım artık millet anladı ama şöyle adam bir miktar kendi de
mal alabilir zarar da edebilir, bunlar göstermelik olaylar, ama Megap ta ihale aldı bu kesin ama ihaleyi verenler ona konkordato yu söylemediler yani sattılar adamı, bence böyle...
Duydun mu kıt akıllı...
Spek kıt akıllı sözüme alınıp biraz daha aşağı basabilir maalesef :kahkah:
Bu spek bu kafayla fazla mal alamıyor.Hisseyi geri çekerek yoğun fiyat baskısı ile mal alma taktiği çok verimsiz.Bu sistemle spekle beraber diğer yatırımcılarada mal alma fırsatı doğuyor.Yani mal alayım derken fazlasını kaptırıyor.Bundan dolayı hissede ne spek nede yatırımcı iflah olmuyor.Fiyatı yukarı çekerek mal alma sı daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum.Bende öyle düşünüyorum. Spek...de akıl ya noksan yada çok çok açgözlü birileri!
Fiyat baskısı ile manipülasyona devam.
Monroe işi ne oldu
Fiyat baskısı ile manipülasyona bugünde devam.Ey spe....sana sesleniyorum.Bu hissede bu şekilde fiyat baskılayarak istediğin malı alamazsın.Hisse Fiyatı bir yıl on̈cesinden daha aşağılara geldi.Artı yıllık gerçek enflasyon %100 e yakın.Hisse şu anda öldüm fiyatında.Orta uzun vade düşündüğüm için yapacağım şey hisse sayısını artırmak.
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.