Hele bir 60/70 olsun(olursa) ondan sonra düşünürüz. Mesela bugün tavan bozdu. Çok satış geldi son seans. Demek istediğim kendini belli eder. Şahsi düşüncem.
Printable View
Şahsen tavanı bozması hoşuma gitmedi. Bu ne demek satanların perşembe alım yönünde hareket edebilmesi demek.
Onlara alım fırsatı verecekmi? Brüt takas var diye söylüyorum. Bugün malını 42 den satan perşembe günü alttan yerine koymamalı.
Bu bize bir fikir verebilir.
Yıllardır bekleyenlerin(benim gibi) bu fiyattan satması bence zor. Kısa vade için alanlar var. My..net te yazıyorlar. Adam 2/3 ay önce girmiş bugün sattıysa yüzde 20 aldı. İyi para. Bütün yazılanları takip etmek lazım.
son yazı. Brüt takas yani t+2 olduğundan yarın ki fiyat sağlıklı olmaz. Perşembe kapanış çok daha önemli.
Bekleyelim bakalım. Mevlam ne eylerse güzel eyler. İyi akşamlar herkese.
Bunlar benim şahsi düşüncelerim. Her türlü eleştiriye veya farklı düşünceye açığım.
Yazdıklarımda yanlışlarım olabilir, yanılmışta olabilirim. Herkes kendi düşüncesini yazsın bence.
Sadece bu 25 milyon lotu düşünmemeli, daha önce de yaklaşık 150 milyon lot vardı dolaşımda.
Yani Şuan dolaşıma giren lot sayısı 175 milyona yaklaştı.
Sanırım sadece 35 milyon lot clvarı yatırımcılarda görünüyor,
Peki şimdi diğer 140 milyon kimlerin kontrolünde acaba.
Bir başka ince nokta ise; çağrı olayı netleşmemişken, hala çağrı olasılığı varken, neden zt bu hlsseleri elden çıkarır?
Aslında aynı durum yıllar önce de olmuştu; çağrı koşullu varken zt hem kendi hisselerinden hem şirket kontrolündeki hisselerden önemli miktar lotu elden çıkarmıştı... the gamers!
SPK nın çağrı koşullu varken, bunların onlarca milyon hisseyi piyasaya satmış olduğuna kim inanır! Hem de kuruşçuk fiyattan! Kim inanır bir patronun ve şirketin (bu hisselerden çok daha büyük artı değer çıkarma olanağı varken) elindeki bu kadar hisseyi kuruşçuklardan piyasaya satacağına!
Bana hiç inandırıcı gelmiyor bu 1 TL den hisse satma haberi alan adam eşek mi demez mi 35 kuruş olan hisseyi neden senden 1 TL den alım ben kerizmiyim haaa derseniz tahtadan toplasa o fiyata toplayamaz olabilir aynı oyunu galip yapmıştı yeşil hisseleri için tahta dışında su fiyata aldım dedi hisse aldığı fiyata gelmeden aldığı tüm hisseleri milletin kafasına Çaka Çaka yedirdi Engin yesil le galip in birlikte oynadıkları oyun aklıma geldi bu tahtada aynısının olcagina adım gibi eminim saten haber düştü hisseye hücum oldu ardından bu okadar da satış oldu genede inşallah ben yanilirim kimseyi etkilemek istemem
Birde şu demotrak nick'li arkadaş çok şüpheli geldi bana biraz yorum yaptı manupile seviyesinde hareket bekliyorum bu hafta ben ne zaman girsem kazandım çıktım bu hissden büyük resim vs vs hisse hareket yaptı arkadaş forumu bıraktım nicki nasıl silinir falan filan aklımda deli sorular