Bu hissenin iyice tadı kaçtı şekerini az koymuşlar,200 üstüne atmadıkça bir cacık olmaz,Tkuru hisse sandelye ve masadan ibaret 180 seviyelerinden 210 üstüne attı,yani şu an içi boş hisseler revaçta...ytd.
Printable View
Bu hissenin iyice tadı kaçtı şekerini az koymuşlar,200 üstüne atmadıkça bir cacık olmaz,Tkuru hisse sandelye ve masadan ibaret 180 seviyelerinden 210 üstüne attı,yani şu an içi boş hisseler revaçta...ytd.
Kalkınmada hafif kara geçtim,ama bu kentin 3/1 kadar-2 günde ostimden iyi kaldırmıştım yüklü aldığım için bugün ondada işler kesat,megapta 5.49 %50 stoploss çektim,onda namuslu...karı millete iyi giydirdi,8.50'den beri satıyor acımasız şekilde,üstelik iyilik pompalayarak:seyt:,neymiş yatırım yaparlarmış devamlı sipariş alırlarmş,yani gülücük dağıtarak milleti inlettiler,aklıma hemen zat geldi,zaten onların adamı nereden bulaştık bilemiyorum,esasında zararım yok eski yaptığı bedelliye göre,benimki karı yedirmek,borsa işi bu daldan dala konmaya devam:(
175 yine inekliyor pekte alıcı yok,nasıl olsun topik bile sinek avlıyor,200 altı her düşüşte 1 lot ilave-175'e kadar toplam ilave 25 yapmış yekün toplam 225 adet...Bir yerlerden kesin dönecek tabiki nereden acep,bununda dönüşü sert oluyor,ama bize yumuşak çıkışlısıda yeter...ytd.
10 tl yukarı çıkmış 185 olmuş,galiba bedelsiz kokuları aldılar:evil:...Neyse ciddi sanırlar belki ytd diyelim yinede:wave:
192.8 tavan çekmiş,acep gerçekçimi ?...neyse 200 altı 20 adet aldıklarımı okuttum 205 dursun,maliyet 235 ortalama,neyse ayıp olmasın yinede çoklarınınki 300-500 arası,zaten onların uzuncu çok paraları var yalısı var:oleyo:
kent yine 2.500 fiatlara gelirmı