Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Evet geçtim. Ne sekilde gectiniz diye soracagim Soguk bir espiri daha yaparmisiniz diye korkuyorum 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by myfinans Evet geçtim. Hadi bakalım bol kazançlar :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Hadi bakalım bol kazançlar :) Teşekkür ederim, kazanç belli, arttı eksildi derdi yok. Gerçi kazanç mı kayıpmı daha sonra belli olacak ama bakalım artık.
Alıntı: Originally Posted by Webster Ne sekilde gectiniz diye soracagim Soguk bir espiri daha yaparmisiniz diye korkuyorum Şöyle geçtim kıyıya kadar gelip paçaları ... Neyse haklısınız çok soğuk oldu. İşin şakası bir yana 3 ay 24,10'dan bağladım ağırlıklı olarak. Bir miktarda Nkolay aldım, 25,15'ten. Harçlıklarda fonda kaldı.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Teşekkür ederim, kazanç belli, arttı eksildi derdi yok. Gerçi kazanç mı kayıpmı daha sonra belli olacak ama bakalım artık. Bende nzor yaptım 25,15 den Kupon mu bağladın yoksa normal mi?
Alıntı: Originally Posted by myfinans Şöyle geçtim kıyıya kadar gelip paçaları ... Neyse haklısınız çok soğuk oldu. İşin şakası bir yana 3 ay 24,10'dan bağladım ağırlıklı olarak. Bir miktarda Nkolay aldım, 25,15'ten. Harçlıklarda fonda kaldı. Hayirli olsun ustadim allah utandirmasin Burger hakkindaki edineceginiz tecrubeleri paylasirsaniz sevinirim
Alıntı: Originally Posted by myfinans Teşekkür ederim, kazanç belli, arttı eksildi derdi yok. Gerçi kazanç mı kayıpmı daha sonra belli olacak ama bakalım artık. Vade sonunda belli olacak :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Vade sonunda belli olacak :) Ne geleceği belli daha şimdiden yazıyor uygulamasında,ama o günkü şartlara göre kazançmı olacak kayıpmı olacak bakalım:)