Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Goruyormusun onur Bera sabah eksiydi Hatta bir saat oncede eksiydi Sove sove tavana yurutuyorum üstad ıslak çakmak taşı çakıyormuydu. TSKB avanesi ıslak oldukları için gidemiyorlarmış. kuruyunca gidecek diyolar. inanak mı?
Alıntı: Originally Posted by regal1 üstad çok yükleniyorsun. büyükada da korumaya aldılar. Veli efendi bu işlere bakmıyor. Ustadim yoksunuz hayirdir Pascal diyorduk
Alıntı: Originally Posted by regal1 üstad ıslak çakmak taşı çakıyormuydu. TSKB avanesi ıslak oldukları için gidemiyorlarmış. kuruyunca gidecek diyolar. inanak mı? Benim dilimde tuy bitti O namissiz hisse alinmaz Sekerbank show yapti bugun
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim yoksunuz hayirdir Pascal diyorduk üstadım konuşuruk. bu günler baya hareketli ve güzel. bi de emmi olaydı. iyi olacaadı.
Eaw ses ver Link koptu gidiyeah
Alıntı: Originally Posted by regal1 üstadım konuşuruk. bu günler baya hareketli ve güzel. bi de emmi olaydı. iyi olacaadı. Emmi gelmezse forumda son zamanlarim cidden Emmisiz olmuyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Benim dilimde tuy bitti O namissiz hisse alinmaz Sekerbank show yapti bugun he be yaaa, bu TSKB nin laflarınan sattıma ben onları. gara baarım bi yanıyı heç bilemen
Alıntı: Originally Posted by Webster Eaw ses ver Link koptu gidiyeah Bende koptum valla yeni müdüre adayım yaptım seni😎 Şimdi sırada ne var üstad