5.82622-5.84151
Sırf mösyö Sütbıyık için açtım yoksa TL yok.
Selamlar.
Printable View
5.86 dan 5.84 e düzeltme sonra 5.91 ordan gene düzeltme ve 6.06 aslanım benim vur geç.
Dolar çıkarken fedden medet umanlari zibilyon kere hallettiler şimdi çıkarken sellciler fedden medet umuyorsa bu is tamam 8.40 a kadar full yatis
Bırakın Allah için mra mis bilmemneymis düşecek düşecek deyip düşüş olunca bildim demek. Kardeşim 6.24 e kadar ordan döner burdan döner tavuk döner 6.24 olunca da sonra düşecek, düşecek 5.50 6.24 rallisinde alım yapmıştı bu vatandaş , bunlara kalsa dolar 4 TL olsa hedef 1 TL diye gene düşecek derler.
Usdtry dibini kamularla bayram tatilinde yaptılar , yemişler kanalini sikiyosa bankalar arası piyasa acikken yapsalardi da 5,65 dibini görseydik macalarini.
bu yurttaşımızın '' temel , başlangıç '' teknik analiz ve '' temel , başlangıç '' trading spekülasyon ile ilgili özümseyemediği ilkeler kurallar silsilesi var dersek yanılmış olmayız değil mi ? bu nasıl bir grafik çalışmasıdır yahu ? neyin kanalı bu ? olmayan çocuğa don biçilmez ... /// aslana kimlik kartı sorulmaz - sevgi ve aşk çağlayanı İnci Baba /// Ümmet on air
haaa bir de LOG grafik de eğri çizgiye kanal demek puaaaahhhhhhh ..... log grafikte çizdiğin eğimli çizgiler birer trend çizgisi ASLA OLAMAZ !!! Logdaki düşüş görüntüleri fiyatların düzeltmelerini göstermez.... saçmalığın daniskası ..... LOG GRAFİK ne zaman ne için kullanılır öğrenin ...
benim dediğime inanmıyorsanız , gidin borfinden Yaşar emminin eski eğitimlerindeki log grafikle ilgili videosunu izleyin... belki eğitim yenilenmiştir kaldırmışlardır , sorun borfinden isteyin ....