alen sen altın palasını uttun ben cıkamadım daha malıyete geldı ....bakalım bıraz kar alalım
Printable View
alen sen altın palasını uttun ben cıkamadım daha malıyete geldı ....bakalım bıraz kar alalım
Kalp kırmak istemem...Hele ki yandaş biriyle konuşarak..
Petkim, Tekfen, Halk, Akbank, İSctr....Nereden düştü nereye çıktı?
Akbank, Garan'ın üzerinde işlem görüyordu 2,5 lira var fark...
THY 15'den 7,4 oradan 11 görüldü 10 dakika kadar ve Tüpraş 67'den çıktı ki temettüsü 12 lira...Bu yükselişte kim kazandı herkes ağlıyor topikler burada..Suni +GAP'larla 10 bin çıkan borsa neymiş yükselmiş ya evet çok yükseldi..Ralli
Sizin kadar anlamam borsadan doğrudur..Türkiye'de her şey mükemmel.
yazık
dolar 5 olacak diye diye 7'ye getirdiniz :)
200bin fiyat verilip acaip bir long atmosferi yaratılmaya çalışıldı burada. ama bu kadar kesin konuşulmamalıydı. günlük hareketlerle V şeklinde çıkabileceğiniz bir kriz değil bu. ayrıca 2023'te 200bin olacak endeksin bana bir hayrı yok. türkiye'de bist'e her yıl 30bin puan kur ve enflasyon zararı ilave et.
parayı basacaklar herkes hisselere girecek diye bir kural yok. eğer finansal piyasalarda hep aynı şey olsa şu an herkes 2009 krizinde mala girmiş ve portföyü 50'ye katlamış olurdu.
97.300 yükseliş trendine gelmiş. Dow açılışına kadar bakalım ne yapacak.
Bu trend yarın 97.600 e denk gelir. 5 günlük ortalamada 97.600 ... yani 97.600 altı kapanış tırt.
Way arkadaş iki dakika dışarıya cıktım geldim vermişler endekse
114.600 şort
zor yetiştim ya laa