Teşekkürler, çok mantıklı...bunu bile veremedi haber siteleri..herkes bir tuhaflık var diyordu.
Printable View
ticaretin yuzde doksaninin (bu benim fikrim) yasadisi yada nakit yapildigi vergi kaciranlarin vergi verenlerden cok oldugu, bir ulkede cok sey bekliyorsunuz azizim.
Zamanim olsa da yazsam 15 gunluk tatilde gordugum dalavereleri. Hersey nakit hersey illegal Turkiyede.
Nakit illegal değil Avrupa da sen siparişi verince fişte kesilir gelir .
Seyyar magnet satanın bile fiş basıp veriyor orada
Tr kadar kredi kartı kullanan ülke yoktur Emin’im .
Ama burada nakit ödersen fiş istiyorum demezsen fiş vermeye yanaşmaz hem de 5 krş inmez pazarlık yaptırmaz tok satıcı
300 liralık malda 5 lira bile inmeyen spor çanta ayakkabı satan var birde kredi kartı desen üste komisyonu var diyor
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
nakit illegal derken ne demek istedigimi anliyorsun
yani kaynagi belli olmayan takip edilemeyen para
yoksa her nakit illegal degil
ama soyle dusun
Iskandinav ulkelerinde oldugu gibi nakit yasaklansa Turkiyede gayriresmi ekonomi coker yani Turkiye coker
bunu demek istemistim
bu gozler bankaya icinde 1 milyon TL olan bond canta ile gelip ev satin alanlar gordu. Ben hic inanmiyorum o paranin legal olduguna
mevduat faizinde 15 ler konuşulmaya başlandı yeniden...krediyle ev almak iyice zorlaştı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki'den belediye başkanlarına: Çiçek, böcek, sanatla uğraşmayın, kentsel dönüşüme öncelik verin.
İnşaat sektörü Türkiye’de kalkınmanın lokomotifi olacak bir sektör olacak.
Bugüne geldiğimizde kurduğumuz şehirlere baktığımızda bu şehirler için hangi medeniyet ismini veririz bilmiyorum. Arabesk medeniyeti desek doğrudur.
En büyük şehirlerde 100 katlı gökdelen yanında bir baraka, yanında sanayi. Bilinçsizlikle şehirlerimizin canına okumuşuz.
http://www.hurriyet.com.tr/bakan-ozh...musuz-40623559
Adama bak, sanki bunlari baskasi yapmis.