TR10Y 22.10, en yüksek 22.12...yarın 22.50 yi görürüz.
Bakalım Aralık enflasyonunu kaç çıkartacaklar, Kasım 3.51 ise Aralık ayına da %1.5 der bağlarlar yılı :cool:
Printable View
TR10Y 22.10, en yüksek 22.12...yarın 22.50 yi görürüz.
Bakalım Aralık enflasyonunu kaç çıkartacaklar, Kasım 3.51 ise Aralık ayına da %1.5 der bağlarlar yılı :cool:
gün sonu hesabımı kestim... usdtrl defterini kapadım... kendimi tebrik ediyorum :he:
benden de 1 spekulasyon..
ciddi bir artış arifesindeysek... ciddi diyorum..50% filen değil..
* çuvallar doluysa vatandaş sattıysa fed 5 puanda arttırsa iner o faiz..
* yetmediyse, yarın terste bırakır, kredililerin de patlamasıyla 13 e kadar geri sarar...
12.5 altı yok unutun... gelmesi isanın inmesi gibi olur.
borsa satışıyla çıkan para da döner...
ahali lan hala eksi lan diye ayana kadar toplarlar...
marta en az 20 gelir...
düşürürlerse kimsenin eli alıma gitmez.. 8,4-8,2 bandı tekrarı... 1. dalga biter uzun, acılı bir süreç başlar..
ara ara geyiğe uğrarım...
artık uğraşmaya değmez..
kamunun vazoyu kırmış 7 yaşında çocuk gibi kıvranmasına artık tahammül edemiyorum...
3 ay yeter cıvıttılar.
Sular yüksekken balıklar karıncaları,sular çekilince karıncalar balıkları...
Not:izlenim olarak söyleyeyim,Bulgarlar kadar kadına meta olarak davranan bir toplum görmedim,şehirler arası yolda bir tabela,üzerinde bikinili bir kadın şuh bir poz vermiş altta Bulgarca yazılar,arkadaşa sordum;kumarhane reklamı falan mı diye güldü ve hayır dedi,hırdavatçı...:whistling:
Yaw hala faiz artarsa şu olur bu olur, iktidar gitmeden bi ... olmaz. Hele seçim olur tekrar gelirlerse siz o zmn deyredin cümbüşü
İş faiz den fln çıktı artık. Bu kur bu iktidarla kontrol edilemez
13 olsun alamayan herkes $ alır. Şahsen arabaları satar $ alıtım.
Sırf bu yüzden bile kur u indirmezler, ztn indiremiyorlarda. Ancak indira gandi yapıyorlar
Yalaka,yama kanalları 19 haber bültenlerinde eften,püften haberler veriyor,en fazlada kaza haberleri ve muhalefete belden vurmalar...ekonomimi,oda ne öyle birşeymi var:seyt: