Millet 2 li tepe olucak derken biz alçalan tepeler dedik.
keriz mi bu bademler herkesin gördüğünü uygulasın:)
Printable View
Millet 2 li tepe olucak derken biz alçalan tepeler dedik.
keriz mi bu bademler herkesin gördüğünü uygulasın:)
Bankaların haysiyetiyle oynamışlar resmen, merkezi arayın kararname göndersin güzelinden bitane :):)
aynen öyle..ben etkilenmem. hele bilgi düzeyi benden iyi değilse, hiç önem vermem kim ne yazmış vs...ama geçekten bilgi düzeyi ve piyasa tecrübesi az arkadaşlar olumsuz etkilenebilir.
teknikte sen ne yazıyorsun ona bakarım, genel piyasa görüşü için karakemale bakarım vs...bu başlıkta belirli alanlarda iyi olan arkadaşlar var...hangisi hangi konuda iyi, o konudaki görüşlerini daha çok dikkate almak lazım...ama bunu ayırt edebilmek de bilgi ve tecrübe işi.
Sindoma abinin tekniği bende olsun iki yıla pala olurdum, yetenek işi benim kafa hiç basmıyor.
Bu arada tebrikler sindoma abi :bravo:
Şimdi bu işin birinci maddesi; Bi-le-mez-sin...
Sedece elindeki data, tecrübe ve hissiyatın ile oyununu oynarsın... Bu elindekiler dahi sana her zaman kazandırmaz...Üçte ikisinde kazanıyorsan çok başarılısın demektir...
Bademler bir daha eski zirveyi kısa-orta vadede aşar mı??? Mevcut görünüşe bakarsak not likely (pek olası değil)... Ama yine de madde 1, bi-le-mez-sin...
Peki bademler acımasız mı? Hiç değil... Geçen sene bedava para dağıtmaları bir yana, geçen 5700-4600 çöküşünde dahi portföyleri eski seviyeye 7 iş gününde getirdiler...
Yani herkese tepeye yakın yerlerden çıkma fırsatını altın tepside ikinci kez sundular... 6500-7000'leri bekleyenler ben sonuna kadar gideceğim dedi, kutumda ne varsa onu istiyorum dedi... Böyle bir durumda palaya acımasız diyemezsin...
Herkes seçiminin sonucunu yaşayacak... Gidilecek nokta 6500'ler mi, 4500-4000'ler mi sadece paranın sahibi biliyor...
Tabii bunlar orta-uzun-çok uzun vadeciler ve bu vadeler için temeli sağlam şirketlere yatırım yapanlar için değil... Ama ekrana bakmadan orta uzun vade yatırım yapabilmek de herkesi harcı değil...