ubssss,,,,
hımmm***
Printable View
ubssss,,,,
hımmm***
krstl'de şubat'tan taşıdığım 1,60 maliyetim vardı, tekniğine bakarak işlem yaptığım bir kağıttı ve evet zirvede a1'in abuk işlemleri dolayısıyla yazmıştım kağıdı da 2,90 altında stopladım ; dgklb hiç almadım ne yazdığımı bile hatırlamıyorum. (şimdi baktım 1 tane gönderim olmuş bilançoya neden kötü dediklerini anlayamadığım için) bahsettiğiniz aneleyi de 2,80'den alıp 3,80'den sattım. hepi topu 100 iletim olmuş işler kötü gittiğinde diğerlerinin nabzını yoklamak için foruma giren ve nadir yazan biri olarak. şimdi de silvr sert düşüş yedi ve buraya yazıyorum. niyetinizi söylerseniz ona göre cevap vereyim.
krstl, rysas, orge, dgklb, nugyo, escom, anele, pgsus, silvr başlıklarına yazmışım. 9 başlık. krstl 1,80 maliyet 2,90 satış. yazma sebebim a1'in sürekli alımına rağmen fiyatın düşmesiydi. rysas 1,27 maliyet 1,40 satış. 1,27 maliyet 1,44 satş, orge 7 maliyet tutuyorum, dgklb almadım; bilançosuna kötü diyenlere karşı çıktım. hisse zaten primliydi, beklenti satın alınmıştı ama bu bilançonun kötü olduğunu göstermiyordu. sapla samanı ayırdetmek lazım. escom 1,27 aldım 1,23 stopladım. anele 2,80 aldım 3,80 sattım. pgsus 27 maliyet ve tutuyorum. silvr 2,10 maliyet ve tutuyorum.
insanların zaman zaman birbirini mal pazarlayan, spek adamı vs. diyerek suçladığı bir ortamda elinizdeki kısıtlı bilgiye dayanarak en tepelerde yazdığımı söyleyerek insanlarda önyargı oluşturuyorsunuz. niyetim polemiğe girmek cümlesiyle yazdığınız şeyin mantıksız olduğunu bilinçaltınız size fısıldamış aslında.
dilerseniz size kağıt aldığım zaman özel mesaj'dan haber vereyim?
Bugünün pastası olumlu.delta teb Merrill OYAK alıcı .ata iş yatırım satıcı.2.54 üstü olumlu 2.65 çok iyi ytd iyi aksamlar
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zafer nıdaların da SAT hıssesı
TOB seslerınde ıse AL hıssesı
avaneler de yazma olmuş
neden?
Yatırımcı olmasam ne işim var. Yatırım yapmadığım kağıtta yazmam. Ayrıca burdaki arkadaşlarda yorum bekliyor motivasyon bekliyor. Geçici vergide forum karıştığında ilk ben yazdım. Ben hiç birşeyi dert etmiyorum dert edenler için motivasyon sağlamaya çalışıyorum. Tabi bunu yaparken de nacizane bilgim dahilinde doğru ve dürüst yapmaya çalışıyorum.
Seninde dediğin gibi hedef bilanço ve gelecek.
İnşallah hep beraber muvaffak olacağız..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.