Bence biraz daha beklemek gerek. Bu Deniz Yatırımın satışları biraz durulması lazım. Pazartesi Salı piyasayı iyi takip etmek lazım..
Printable View
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bazı patronlar düzenleyici denetleyici kurumların hantallığını kullanarak hisse manipülasyonlarıyla şirket karından daha fazla para kazanarak ky nin anasını ağlatıyor..
Şimdi yatırımcı dostu diye lanse edilen projelerini devamlı heryerde anlatan, senedin fiyatı düştüğünde alım yapan, her gün kap atan, tv de kanal kanal dolaşan, çok vizyoner projelerle uğraşan ve fikirlerini iyi makyajlayan şirketler ortaya çıkmaya başladı. Bunlar ky ye de kazandırıyor. Bu şirketler artan fiyatlarla ky ye kazandırırken, artan hisse senet fiyatlarını satarak/teminat göstererek, hisselerini satıp şirkete faizsiz borç vererek, vs finansman ihtiyaçlarını bazen çok daha ucuza, bazen de bedavaya karşılıyorlar. Ama bu şirketlerin çoğunun projeleri cirolarına, karlarına yansımadı. İnşallah bu şirketlerin ciro ve büyümelerine yansır ve İhlas Mihlas gibi şirketler de örnek alırlar(zannetmiyorum ya)
Ama AKSEN bunlardan değil, lütfen Kontrolmatik vs yi ayrı bir kategori yapın, Aksen ile kıyaslamayın, AKSEN hem iyi kar eden hem de vizyonu olan bir firma.
Sadece enerji fiyatları sonsuza kadar artramaz. Resesyon beklentisi ve USA destekli hafiften düşmeye başladı, geri gelirse elektrik üreten satan şirketlerinin karları çökmez ama fiyakaları bozulabilir diye düşünüyorum. Özellikle hergün tavan tavan gidenler. YTD
Bu yatırım kontrolmatikin yaptığı yatırım ile aynı değilmiş. Dolayısıyla maliyet hesabı için yaptığım tahmin çöp oldu. Özür.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/herhafta1hisse/s...ewYGRjA-A&s=19
Bu floodu okuyabilirsiniz.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben şirkete yazdım cevap bekliyorum ama, şirketin son açıklaması hakkında şirketin finansallara etkisini,yatırım maliyetini, bitme süresini vs şirketten öğrenen arkadaş var mı acaba?
Karanlık odada kim sattı, gören var mı?