Sn. Hkm oyun tarzımı yavaş yavaş çözüyorsunuz şanslıyım ki SPEK siz değilsiniz :)
Printable View
Sn. Hkm oyun tarzımı yavaş yavaş çözüyorsunuz şanslıyım ki SPEK siz değilsiniz :)
Eh uzun süre değil.Valla ben artık evsahibi gibi oldum:)))))))))
Aslında sizin gibi olmayı çok isterdim sn tahminci.Hakiki borsacı sizsiniz.Ben borsa yatırımcısı sayılırım,borsacı sizin gibi olmalı.Benim tarz çok sıkıcı:))))))))))))
Ama ben spek olsam sizin oyun planınızı yenecek bir yazılım mutlaka bulurdum o kesin sn tahminci.Aslında öngörülebilir bir tarzınız var,sanırım sizin kadar disiplinle uygulayan insan sayısı az.Yoksa borsada rastgele seyir diye bir kitap okumuştum,orada uzun süreli sürekli başarılı tek bir taktik olamaz,sıfır kazanımlı bir oyunda o taktik herkesçe uygulanır ,herkes kazanamıyacağından o plan bir müddet sonra uygulanamaz diye yazıyordu.
Nereye saldıracağımı şaşırdım. Bir tek kripto paradan %5 kardayım, KKM zarar sadece 100k i Dolar olarak yapmıştım üç ay önce o avantajlı geldi. eylül sonu dolacaklar hepsi, Döviz bozdurup ( euro) hesabı 18,34 den oda üç aylık sadece faiz var, enflasyona göre zarar, ne sepetmiş ben anlamadım. Borsa da da zaten bu var yüksek olan o da zarar.. Bahtsız bedeviyi arar olduk kendi adımıza:rtfm: