KRONT - Kron Telekomünikasyon
Alıntı:
Originally Posted by
Forza korfez
Benim de en büyük endişem, siz ve Sn.Umut0109'un, bu tartışmalara (buna münazara diyemeceğim.[emoji4]) kızarak paylaşım yapmayı bırakmanız.[emoji4]
Sizi çok iyi anlıyorum. Elindekine göre konuşmayı doğru bulmuyorsunuz. Haklısınız da. Ama şu borsada dönen dolapların yanında belki de bu hiçbirşey. Ben de Kront özelinde döndüğünü düşündüğüm daha büyük ve organize oyunlara takılıyorum. Böyle güzel hisse kredili işlem yasaklarıyla anılmamalı. Bilerek yapıldı ve çok yazık. Yine de hisse fiyatına olumlu yansır, bilemiyoruz.
Önceleri bir yorum yazılıyordu forumda. Altına "Mal pazarlamalara karnımız tok" geliyordu. Şimdi bir yorum yazılıyor, altına "Şaka mısınız, küçük yatırımcı almasın istiyorsunuz" geliyor. Nasıl mantıklı bir yanıt verilir bu anlayışa. Çok güzel atasözleri var bu konuda.
Hisseye yeni giren küçük yatırımcı bu tavırlardan dolayı zarar ederse endişeniz sizi zorluyor yanıt vermeye. O durumda da, madem bir hisseye yatırım yapmaya niyetlenerek araştırma yapıyor ve borsa forumlarını okuyor o küçük yatırımcı, bir zahmet azcık emek vererek baştan sona okusun tüm forumları. Bu forum bile baştan sona okunsa, kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğu kolaylıkla çıkar ortaya.
Sayın Forza; borsaya ilk başladığım zamanlarda hisse neti takip ederdim ne teknik ne temel analiz konusunda bilgi sahibi değildim. Buralarda insanlar grafikler paylaşır yorumlar yapar ve ben de onları okuyarak bilgi edinmeye çalışırdım. O pisikolojiyi çok iyi bildiğim için elimden geldiğince yazarım. Ha çoğunluk istemiyorsa beta çok antipatik buluyorlarsa falan yazmam olur biter. Burada forum takipçilerine de iş düşüyor. Hep bildiğimiz Kişiler yazıyor. Belki de yeni yatırımcı yoktur. Biz boşu boşuma yırtınıyoruzdur. Neyse sonuç olarak şahsen tanımasak da birbirimizi Aile gibi olduk. Arada hır gür olacak elbet. Önemli olan niyet. Saygılar……
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....