Söz konusu İblis ve zağarları holding ve iştirak tahtalarında soygun,vurgun yaptığı için mahsur görmeyip buraya yazıyorum yani ihlas şirketleri aynı bataklığın içinde beslenip işlem görüyor kar yada zarar yapmış fark etmiyor iştirak ayrışıp yükselmiyor çünkü işine gelmiyor hepsini baskılıyor ancak öyle kontrol altında tutuyor kolay değil 6 hırsızlık şirketi var borsada işlem gören kimin şeyi kimin neyinde belli değil..GYO şirketlerie bakıyorum ,Martı Gyo 7,87 Tl İhlas Gyo 1.05 tl sizce hangi Gyo şirketi çok daha büyük İhlas Gyo diyeceğinizi biliyorum ama maalesef öyle değil işte maharet büyüklükte değilmiş mert,dürüst,adam gibi adam,itibarlı iş insanı olmak gerekiyor büyüklük için Martı Gyo sahibi de tüm vasıflarıyla güzel bir insanmış aradaki fark bu birine devleti yönetenler sahip çıkıyor koruyup kolluyor yaptığı tüm zalimliklere,soygunlara,vurgunlara ,hırsızlıklara hatta İhyay şirketinin yönetiminde olduğu gibi ahlaksızlıklara göz yumuyor bu yüzden vatandaşın canı yanıyor mağdur ediliyor diğer dürüst şirket (Martı Gyo) sahibi ise aldığı ahlaki ve insani terbiye gereği itibarına değer,önem veriyor kul hakkından mümkün olduğunca kaçıyor helalinden kazandıklarını dürüstçe,mertçe azda olsa yatırımcısıyla paylaşıyor şirketinin hisse fiyatını da sahip çıkarak olması gereken yerlere taşıyor..Mesela; Aydın Doğan'a zamanında üç milyar dolar'a ceza yazdılar ama bu gün Doğan Holding 10 tl üstünde işlem görüyor iblis'in holding hisse fiyatı an itibarıyla 0.90 krş.. Böyle hak,hukuk,adalet,hakkaniyet,haram,helal bilen güzel iş insanlarından Allah razı olsun...Din taciri İblisler için yaşasın kor cehennem çukurları..Ytd..