Dostum ile başlamış işine bakla bitirmişsin. Vertu gibisin...neyse sen de işine bak yoruma cevap verme halden anlamayan insanlardan bıktık usandık. Bol kazançlar.
Printable View
Bu kahpeler bizim gibi insanları aleni kandırdı mı ? Evet. Kandırdı. Hırsızlar mi evet... Peki hergun yüzde 4 düşen hisseyi kimse alır mı almaz. Eee millete nasıl 6 M hisse kilitleyecekler ? Yeni bir SEREFSİZCE haberle. Şimdiden geçmiş olsun benim gibi kandirilanlara...Tebrikler spek ve yönetim. Haram olsun
Türkçe olarak basit şekilde anlatıyorum yeni gelenlere. Adamlar TARİHİ KAR AÇIKLADI. HİSSE TAVANKEN 6 M satış haberi AÇIKLADI. 3 GÜNDE 31.90DAN 26.30a düştü. Ve hala 5.2 Milyon Lot satacaklar... Olay budur değilse bütün hisseler çıkar düşer orasinda değiliz.
5,5 milyon adet satılana kadar ne 20 altı kalır ne 15 altı ! Böyle düz mantık yürütülür mü ? Kağıt pula döner ya ... Geri kalanın ne kadarlık kısmını ne zaman satışa verecek biliyor muyuz ,yok ! Patron un hangi işe basacak ne kadar paraya ihtiyacı var biliyor muyuz , o da yok ! Adam iznini aldı , programına göre aralarda çakacak bundan ibaret .. Ben, kağıtta müthiş bir baskı kurma mücadelesi verildiğine inanıyorum. Bu iş ne zaman biter bilinmez , sanki mayıs ayını yok sayacağız gibi duruyor .
Ama zamanı geldiğinde çok sert yükseliş yaşayacağı da kesin , bu kadar baskının arkası zamanı geldiğinde - rasyoları da iyi ise -patlar, tecrübeyle sabittir.
Kısa vadeli hesapların kağıdı değildir Vertu , bilanço sonrası kağıda giren arkadaşların halini anlayabiliyorum ama maalesef beklemekten başka çareleri bulunmuyor.
Kardeşim tamam haklısın milyon kere haklısın hem de,ama lütfen biraz frenle kendini,bak bu sinirle,hırsla iyi niyetli forumdaşlara da haksızlık ediyorsun,bu günler de geçecek karamsar olma artık lütfen
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok halka arz olacak iştiraki var..değerlemelerde(iştiraklerin açıkladığı kar rakamları) bi şişirme mi acaba? Piyasa değeri çok alakasız çünkü