-
Aday önemli.
KK olursa sağdan tek oy alınamaz..sonuç maglubiyet...
EKREM İMAMOĞLU OLURSA ortaya karışık.Zaten otel-sel-balıkçı işi defalarca gündeme getirilir.
MANSUR olursa sağdan çok oy gelir.sağ seçmenin endişelerini ortadan kaldıracak tek adaydır.Hdp NİSBETEN KAYBEDİLİR AMA ASIL HAVUZ SAĞ OYLARI ALMAKTA.
İyi gözlemlerim.Mansur dışında mevcut düzen devam eder.
Ha..bu 6 lı başganlar, EKMELEDDİN modeli çıkarırlarsa bilemem:)
seçimlerde bazen basiret bağlanıyor...yahu ''ekmek için ekmeleddin'' diye slogan olur mu?:)
o kadar danışman ,reklamcı hiç biri bir şey demedi mi?
umarım şahsi hırslar ön plana çıkmaz..yoksa aday sürecindeki tercih farklı olur.
-
Eskiden çimento şirketleri güvenliydi, en kötü şey doğal felaket veya erken seçim olurdu, onlar da bu durumu avantaja çevirirlerdi. Şimdi kapasite fazlası var.
Bir sarsıntıda ayakta kalmak genelde şirketler için zor oluyor. Ciddi krizlerde ise dün mevduat toplayıp kredi veren banka ertesi gün kepeng indirebiliyor.
Söke çimento vergi dairesi bilançosu gelmiş satışlar 762 milyon, zarar 653 milyon.
-
1 jeton longum var diye demiyorum satarım şimdi en basitinden. ama vereceklerse viop'u 1800 e kadar versinler. burada evladiyelik long açacak çok adam var. çalkalama yapıyor sermaye eksiltiyor.
-
Tüm taraflarla konuşan, temas kuran KK.
Ülkenin normalleşmesi için uygun aday..
Bence çok rahat seçilir..
Aynı İmamoğlu nun seçildiği gibi..
Şehirli sosyoloji ağır basıyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Osmanlı sistemi dediler o da olmadı, Sokullu, Köprülü, Pargalı, Çandarlı vs bir sürü adam o zamanlar varmış. O bile daha iyidir.
-
Arada KAP'da açıklama oluyor, şirketimizde Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür aynı kişidir, bunun nedeni aynı zamanda şirketin sahibi olan falanca kişinin deneyimini, bilgisini de her aşamada kullanmış oluyoruz falan filan.
-
Vermeyeceklerin hikayeleri
Delikanlı gibi söyleyin chpye kim gelirse gelsin oy vermeyiyok o yok bu olursa oy veririz diye kıvırmayın
-
Gece huzurlu uyumak adına 1 jeton longu vereceğim ama burası nereye düşerse düşsün bir gün 5000 üstü görür. teminatı düzgün ayarlayıp düzgün yatırım yapan kazanır. macera vs heveslere gerek yok bence. uzun oynayın demiyorum iyi teminat yönetimi diyorum. bu masada zarar da var sindirmesini bilmek lazım. her gün kazanılmaz.inşallah doğru pozlarınız çok kontrat, yanlış pozlarınız az kontrat olur. iyi geceler.