28-30 mart Ukrayna-Rusya görüşme turu Turkiye'de
Printable View
28-30 mart Ukrayna-Rusya görüşme turu Turkiye'de
Twitterdaki yorumlari okuyorumda
Ulkede o kadar cok zavalli varki manda yogurduna 35 TL cok pahali diyen
Kestane balinin kilosunu 200 TL diyip cok pahaliymis diyen
Gerizekalilar markette satilan manda yogurdunu yada kestane balini gercek zannediyor
Bi bilseler gercegi hem pahalidir hemde bulmasi zordur. Oyle arastirmakla olmaz google a girip aramakla olmuyor
Ureticiyi taniycan yeri gozup bakacaksin ne yediriyor ne iciriyor nasil bakiyor bir suru is
Cumhurbaskaninin yedigi yogurdun kilosu Allah bilir kac para
Bundan 6 sene once sertifikali imzali Anzer balinin 250 grami 1000 TL idi
Tabi piyasada 50 cesit Anzer bali var. Ama birde sertifikali imzali muhurlu var
insan doğa ile uyumlu yaşamalı. atomu atom bombası yapmak için kurcalıyorsan orada tekamül eksikliğin var zaten. en güzel şey , yerinde üretim yerinde tüketim modelli yaşam. doğa zaten sana yol gösteriyor. kırklarelinde yaşayan birisinin bünyesine karsın malakan peyniri , yayık tereyağının bir zararı olmaz fakat ne derece uyumu olur mesela yani... oba oba yaşam olmalı. bu kadar teknolojik devrimin sonunda doğaya zarar vermeden kamil insan olabilmiş miyiz ?
herife bak sen kalk koskoca einstein ol , sen kalk richard feynman ol , ondan sonra atom bombasının icadında çalış ... sonradan uyandılar pişman oldular da neye yaradı ? sonra kalkmış einstein efendi kızına mektup yazmış , buldum evrendeki en büyük güç sevgidir diye , iş işten geçtikten sonra....
İnek Manda gibi sütlerin proteinler bağırsakta kasomorfine dönüşür..Bence Keçi sütünün yanından bile geçemez...Anne sütüne en yakın süt keçi sütüdür...Sizin yukarıda bahsettiğiniz kriterleri yerine getiriyorsa keçi sütünden yapılan ürünlerle diğerleri kıyaslanamaz...Sağlıklı bir inek sütünden yapılan yoğurtta çok faydalı olur ama keçi sütü favorimdir...
https://www.anzerbali.com.tr/anzer-bali-250-gr.html linkini verdiğim bu sitede 250 gr ı 300 TL den satılıyor. sizin rakamlarla uçurum var gibi.
Starbucks daki hafta içi öğlen saatlerinde olan 40-50 kişilik kuyruk azalırsa kriz vardır derim haftanın üç günü bakıyorum bu sıraya değmez diyorum gidiyorum .
Bu arada pazar fiyatlarınız bana biraz abartı gibi geldi .
Artvinde, Bingölde, Yozgatta, Bayburt, Gümüşhane 400-500 kişi kuyrukta bekliyormuş.!!!
Ne haber .??????:kahkah:
http://ensozler.com/resim/alinti/5718.png
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!