Bilo gibi malın olsun, pişman etmez.
Printable View
Bilo gibi malın olsun, pişman etmez.
Ticarî borcu artıracak veya arsa vs bir şey satacak onun dışında 42 milyon borç ödenemez... nereye bakarsan bak...Ticarî borç artırmadan ticari alacakları azaltıp stok azaltıp belki düşer bu seferde karlılık azalır
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ticari alacaklar TL yerine dövizle yapılmaya başlanırsa döviz pozisyonu sıfırlanır. Satışlarının çoğu dövize endeksli zaten. Ayrıca 13 milyon tl ye kadar döviz borcunu nakit ödeyerek bu ayın başında kapatmışlardı.
Önümüzdeki dönemde düşük faiz ve nispeten yüksek kur olacağı için bunların her ikisi de biliciye yarayacak. Bilici bundan sonra daha farklı olacak.
Tahminim alacak vereckeleri karşılıklı koruma altına aldılar bu da ekstra para girşi olmaz.. benim dediğim ekstra para girişi yoksa çok da önemli değil..zaten diğer gelirler kaleminden ticari alacaklara bir faiz uygulanıyor yani gelir yazıyor zaten...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli arkadaşlar finansallara ilişkin yorumlarınız için çok teşekkürler fakat özellikle son iki yılki düzelmeye rağmen bu uyuzun 2 bandına vurup 1.50 bandına hisseyi oturtması çok ALÇAKCA buna kim neden oluyosa bilmem.. Ha ben hep açık yazıyorum elimde 60 bin kaldı özellikle 50 bin çakılı duracak hisselerine gğvenen yatırım kafasıyla hisse alan bizlere yazık ediyolar ALLAH BELALARINI VERSİN...
hisse tarladan satışa kadar her şeyi kendisi yapıyor. Ayrıça 100 bin zeytin ağacı var bir sürü narenciye.... gerçek verileri açıklasalar karı çok çok yüksek olması gerekiyor. 70 milyon faaliyet karı vardı gecen sene. Ayrıca tarım ürünlerinin fiyat artışından olumsuz değil bir nebze olumlu etkilenebilir. Hayırlısı diyelim