Printable View
Alıntı: Originally Posted by temel analizci Hele girdik bismillah bakalım ne olacak Bizde girdik bize de girdi.ben başkasının aklıyla hareket ettim umarım sende başkasının aklıyla etmiyorsundur.en son et giren yere dert girmez.
Alıntı: Originally Posted by Fark__edermi Bizde girdik bize de girdi.ben başkasının aklıyla hareket ettim umarım sende başkasının aklıyla etmiyorsundur.en son et giren yere dert girmez. Ben hacimsiz düşüş için girdim çok kalmiyacagim kimsenin aklıyla hisseye girmem bence sizde öyle yapın.
Alıntı: Originally Posted by temel analizci Ben hacimsiz düşüş için girdim çok kalmiyacagim kimsenin aklıyla hisseye girmem bence sizde öyle yapın. Sorma dediğin gibi oldu yüzde 20 zarardayım sence ne olur tekrar eski zirveyi görürmüyüz
Alıntı: Originally Posted by THUNDERBOLT Acımasızca.... Şaşırdım mı ? Hayır Ilk defa olmuyor ki Tahtalarının hepsi vurmalı kırmalı Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Sende mi Bürütüs... Derler adama... Tabii anlayana.
Alıntı: Originally Posted by thejackalav. Sende mi Bürütüs... Derler adama... Tabii anlayana. Sayın tthejackalav neolacak sizce bu bantaşın durumu sizi hem gedzada hem plastik kartta hemde burda gördüm tercihimi burda kullandım başarılar kaptan
Alıntı: Originally Posted by Fark__edermi Sorma dediğin gibi oldu yüzde 20 zarardayım sence ne olur tekrar eski zirveyi görürmüyüz Tabiki gorur, maaliyet 5.25 , ben 7.30'u gorsun de satayim diye almadim ki..
Alıntı: Originally Posted by Tinaz Tabiki gorur, maaliyet 5.25 , ben 7.30'u gorsun de satayim diye almadim ki.. yasli kurt hosgeldin..:))
Alıntı: Originally Posted by R-E-X yasli kurt hosgeldin..:)) Eyvallah.:)