Yeni dağılım raporu gelmiş
Smartın tamamını satmışlar
Kfein% 7
Link % 1 kalmış elinde.
Printable View
ttedeki % ağırlık
ASELS 13,97
LOGO 13,58
NETAS 8,39
INDES 7,82
KAREL 7,23
KFEIN 6,23
ALCTL 4,13
hocam ben 7-8 mart tarihindeki düşüşü sordum gelen cevap bu. Ödemenin hangi tarihte yapılması gerektiğini söylememişler o günkü portföyden bulunup çıkarılabilir yada tacirlere sorulup direk cevap istenebilir. Sorup cevap alırsanız burada paylaşın lütfen. Teşekkürler.
Size katılıyorum. tte 100 milyonluk fon büyüklüğü var... alanlarda yönetenlerde neyin ne olduğunu biliyordur. burada kimse kimseye al sat zorlamıyor. işimize bakalım... kişisel atışmalar gereksiz...herkes fikrini özgürce söylüyor ve söylesin. Bilgi paylaştıkça çoğalır.
üstatlar ne yapıyorsunuz böyle? bu gün cuma dua edelim falan derken burada bir sürü gereksiz yazışma olmuş. öncelikle burası bir yatırım danışmanlığı sitesi değil. herkes fikrini söyler o kadar. kendi araştırmasını yapmadan sadece burada söylenenlere göre alım satım yapanın da aklından şüphe ederim. burada bir aile gibi olduk. birbirimizden çok şey öğrendik. her birimiz, bir diğerimizin bilmediği noktaları ortaya çıkarttı ve müthiş bir ortam oluştu. banka çalışanlarının yüzde 90'ından daha fazla tecrübe sahibi olduğumuzu düşünüyorum yatırım alanında. burada doğrularımızın yanı sıra egoya falan kapılmadan hatalarımızı da paylaştık ki ders alalım, benim yaptığım bir hatayı başka bir kardeşim yapmasın diye. bu yüzden lütfen, rica ediyorum, bu ortama zarar vermeyelim. birbirimizle gereksiz yazışmalara girerek arada daha faydalı paylaşımların da kaynamasına müsaade etmeyelim. bir numaralı gündemimiz tte'ye gelince de: bu sektör uzun vadede geleceği parlak olsa da kısa vadede oldukça sert hareketlerin yaşandığı bir sektör. hareket sert olunca kazanç ta, kayıp ta büyük olur. bir ay sonra yüzde 30 daha kazanabileceği gibi borsa yükselirken çökebilir de. bunların hesabını kitabını yapıp risk algısına göre alım satım kararı verilse daha iyi olur. Ahmet aldı diye, Mehmet aldı diye fon alınmaz. riskini alacak yüreği olan alır, servet sahibi de olur, Allah korusun batabilir de. ne kadar risk, o kadar para. bu işler böyledir. lütfen kimse kimseyi suçlamasın ve kararını kendisi versin. sizlerden son ricam: lütfen bu tür gereksiz yazışmalar son bulsun. Kalp kırmak, kâbeyi bin defa yıkmaktan daha kötüdür peygamberimiz. Mevlana diyarı Konya'mızdan tüm yatırım fonları ailesine sevgi ve selamlar gönderiyorum, bol kazançlar dileğiyle