Önce şehitlere Allahtan rahmet, kalan yakınlarına baş sağlığı dilerim. Bu aracının merdiveninin neden kırıldığı hakkında bilginiz mevcut mu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Sabah fox haberde vardı. Kadıköy itfaye grubuydu sanırım.
https://m.haberturk.com/kadikoy-de-s...nlendi-2674456
Soru: 65 metre merdiven neden kırılır?
Cevap; itfayenin başına alakasız biri atanması sebebiyle.
Ben de bunlar arasında bir alaka kuramadım.
65 metrelik merdiveni , kullanmak için almışsınızdır.
kullandığınızda faciaya sebep oluyorsa, bu merdiveni incelemeye almak lazım gelir.
Bu merdivene onayı kim verdi?
Bu merdiven standartlara uygun muydu?
İşçilik ve malzeme doğru muydu?
bakımları ve kontrolleri yapılmış mıydı?
Elimizdeki merdivenlerin akıbeti nedir?
Ya komiklik olsun diye yazdın ya da Afganistan'da yaşıyorsun...Türkiye'de yaşıyorum dersen inanmam veya körsün derim...
Yahu elini attıklarını kurutan bir becereksiz iktidarın sadece ihmalden yüzlerce kişinin ölümüne yol açtığını görmek istemiyorsan durum bayağı vahimdir...Hatta yakın zamandan bir paylaşım yapayım ki öğren..
https://www.youtube.com/watch?v=i95-dDD9GGI
Yazık acıyorum sizin zihniyetinizde olanlara..Belediyeleri kaybetmenin acısı hala yüreğinizde biliyorum ama daha büyük acıyı 2023'de yaşayacaksınız merak etme...Millet düşmanları sizi
Remzi Albayrak, 1964 yılında Eski Yugoslavya’nın Sancak bölgesinde doğdu ve 1969 yılında Türkiye’ye göç etti. Şehit Kamil Balkan İlkokulu’nu, Oğuzhan Ortaokulu’nu, Kuleli Askeri Lisesi’ni ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nı bitirdi. Albayrak, TSK'nın çeşitli birlik ve kurumlarında görev alarak 2010 yılında albay rütbesiyle emekli oldu. Askerlik hayatı boyunca Bosna-Hersek’teki savaşta NATO (SFOR) karargahında, Almanya’nın Heidelberg şehrinde bulunan 7’nci American Ordusu (LANDCENT)’nda ve ABD San Antonio şehrinde bulunan Lackland Air Forse Base’de yurtdışı görevleri icra etti. İstanbul Üniversitesi’nde Türkçe’nin Yabancı Dil Olarak Eğitimi, Beykent Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler ile Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanlarında toplam üç yüksek lisans çalışması yaptı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi’nde İngiliz Dili Eğitimi alanında doktora çalışmasına devam etti. 2017 yılında CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı seçildi. Evli ve dört çocuk sahibi olan Remzi Albayrak, çok iyi seviyede İngilizce, Boşnakça, Sırpça ve Hırvatça bilmektedi
Bahsettiğiniz kişi üste özgeçmişi olan kişimidir.
İmamoğlu başkan olalı 10 ay olmuş.... Adam ancak belediyeye hakim olmaya başlamış... Karalamak için her şeyi kullanıyorlar...
Kaza her yerde olur. Dünyanın en zengin ülkelerindede.
Bu olay ile çorludaki tren kazasını kıyaslayın bakalım. Çorluda göz göre göre insanlar ölmüşken, hiçbir şey yapılmamışken, sen gel itfaiye de merdiven kırıldı diye belediye başkanını sorumlu tut... Bu kadarda küçülmeyin kardeşim...
Bu troller sıyırdı kafayı iyice dostum
İzleyen izlemiştir , adam gırtlağına kadar giydirmiş.
Tatbikatta bile insanlar vefat ediyorsa, Allah korusun gerçeğinde ne olur acaba? İhmal varsa sorumlu kimse istifa etmeli, etmiyorsa görevden alınmalı. Böyle yapılmalı ki seçimde kaybeden yöneticilerden farklı oldukları anlaşılsın, hep itiraz ettikleri konularda aynı davranışları sergilemesinler. Bizim işimiz oy verdiklerimizi körü körüne koruyup savunmak değil, verdiğimiz oyun hakkını veriyor mu kontrol etmek olmalıdır.
Sabah, Takvim vs. gibi gazeteler belediyelerin her kurumuna dağıtılırken itiraz edenler, kendileri seçilince bedava Sözcü dağıtım işine girerse partizanlıktan öteye gidilmez.
Şöyle bakıyorum da aslında yok biribirimizden farkımız.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.