Fetöcü komiseri dinliyorum da bu işleri hakikaten biliyorlar, bu saldırı işlerinde sabıkasız kişiler kullanılır diyor, yani inek hırsızı, cani kullanılmaz diyor, heriflerin aklı fikri dümen, düzen, iftira.
Printable View
Fetöcü komiseri dinliyorum da bu işleri hakikaten biliyorlar, bu saldırı işlerinde sabıkasız kişiler kullanılır diyor, yani inek hırsızı, cani kullanılmaz diyor, heriflerin aklı fikri dümen, düzen, iftira.
özgüre saldırıyı sevk ve idare edenlerin osmanlı ocakları osmanlı sancağı adı altında örgütlenen siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağının tetikçi kanadının olduğuna inanıyorum bunlar sokaktaki şizofren morukları osmanlı torunuyum osmanlı çocuğuyum gibi laflarla dolduruşa getirip kışkırtıyorlar Göktürklere saldırtıyorlar zaten ifadesinde şahsi münferit bir saldırı olmadığını anlıyorsunuz siyasal islaöcıların elebaşlarının CHP lilere yönelttikleri suçlamaların aynısını tekrarlıyor gençleri sokağa çagırıyor devletimizi dışarıya şikayet ediyor kamu görevlilerini suçluyor diyor belliki bu ifadeler ve suçlamalar ezberletilmiş osmanlı çocuğuyum diyor arif olan anlar
Yine dikeltti.
Ons Ons
en ucuz 2 şey dolar ve araba diyordum son 3 aydır sıfır arabalara çaktırmadan köklüyorlar
https://youtu.be/7ebJ4TmZzfo
Deniz'im ol.Uç Fidan'ı saygıyla anıyorum.