Mevduatta güvence kalkarsa ben de Borsa hariç parayı döviz ve altın olarak alıp sistem dışına çıkarım............ Sistemde onların olsun....
Printable View
Mevduatta güvence kalkarsa ben de Borsa hariç parayı döviz ve altın olarak alıp sistem dışına çıkarım............ Sistemde onların olsun....
sabah cnn türk parametre de bankaların bir tabela mevduat faizi bir de tezgah altı faizi var , bu faiz 15 e yakın hatta parasına göre 15 in üstünde , bu durumda iş yapmak zor vs diyorlardı 15in üstü faiz nerede var bilen varmı ? geçen bloomberg küresel piyasalarda da 16 yakın mevduat faizi var dediler ancak ben bu bankaları bulamadım
Bendende kesinlikle..dolar 3.640 Tl iken, hem o sıralar dolar yeni yükselmişti hemde ulen portföyde biraz TL bulunsun dedim..elime geçen parayı tuttum 14.5 orandan hayatımda ilk kez ufak(Burgan) bir bankaya yatırdım..malum bugünkü şartlarda %13'lerden asla büyük bir bankaya yatırmaz, gider dolar alırdım..neyse durum ortada..:)
ABD de bile reel faiz var.yuzde yarım.eger reel faiz eksi olursa ABD de altına geçer.peki biz niye eksi reel faiz alalım.enayi miyiz.ama amaçları parayı bedavaya getirmek.
Rodeo=Finans=Burger => 14,30