ilk 10 kademe 35-000 lot alışı ilk kez gördüm tahta dolu bir şeylere hazırlık mı var acaba.Bir kez al satın dışında cesaret edemedim bu oynaklığı yüzünden.
Printable View
aynen genelde alış kademeleri fazla olunca ters hareket yapıyor tahtalar, bu da feyk etıp tekrar süzülebilir. yukarı atacak gibi de hareket etmiyor sanki. aşağıya gelirse diye bekliyoruz bakalım, gelirse aşağılara atarız heybeye :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
hisseler genel olarak bitik küçük yatırımcı havasında yani:Türkiye de küçük yatırımcı kalmamış baldırı çıplak yabancılar donumuza kadar almış her şeyi.
aşağılara gelirse diye bekliyoruz bakalım, nasıl olsa kaç zamandır yaptığını yapıp tekrar yukarı atacaktır. az miktarla günlük trade imkanı verecek mi bakalım tekrar :) son zamanların en güzel trade tahtası oldu :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
kaç kişi trade yapmıştır: ben yapamadım kopup gidecek dedim 12.50 gibi anlamsız bir basma yaptı spk efendi
bugün kopması lazım zira mal yok.... tabii piyasa bu heran her şey ola bilir olumlu ve olumsuz
aynı derim gibi bir diğer hisse denizli cam
az bir lotla yine trade imkanı verdi sağolsun. az lotla sırf aksiyon olsun :) burdan daha yukarısını göstermez dedik gönderdik. aşağılara tekrar getirirse diye bekleriz ve heybeye atarız belki :)
ASLA YATIRIM TAVSYESİ DEĞİLDİR...
ist 2011 bende başardım 12.45 verdim şimdi 40 kademe düşmesini beklicem hedefim o nasılsa garanti verecek.bundan böyle böyle madem parası cok biz garibanlarda sebeblenelim .ytd