Nerden satarsam satayım alttan yerine koyuyorum :he::party::oleyo:
Printable View
Yeter ki şom ağızlı ağzını açsın. Affetmez. Neyse ki fırsattan istifade bu kez karanlıkta kavuştuk. 🙂 belli ki harp darp olmazsa ptesi yüksek açacak.
-''Nerden satarsam satayım alttan yerine koyuyorum''
-''Ohhh be çok şükür karanlıkta da olsa yukardan da olsa malıma kavuştum''
~At yalanı seveyim inanan ı, nasılsa klavye palavra vergisi yok “
-''Meeeeeee leeeeee ssss avvvv''
Bugün mscı fonunun şişe satıp tcell alacağını duyup sabahtan akşama kadar tahtada fink atıp mala yumulan A1 ve tayfasını öpüp malını karanlıkta düşükten alan mscı fonuna da helal olsun, çaycıların bardağını sağlam kırdı. Tebriksss
:kahkah::dvr:
Keyifli tatiller, byeeeee
Bu arada bi arkadaşın yorumu silinmiş. Kimdi göremedim. Hemen hemen aynı yerden vermiştik. Nerden yerine koysam ki diye düşünüyordu. Turkcellde fırsat bitmez. 🙂 En büyük alkış tabiiki tahtacıya 👏👏👏 +%1.70 ile bile zevkten "mee"letiyor
Karanlık odada 08 kademesindeki 300 bin lotu alıp bekledi..Sonra kademe yoktu bin lot daha alsa 17 kapatacaktı..Sonra 08 e 180 bin yazdı..Bu gün böyle kapatmak istedi..
Geçen haftadan beri izliyorum yükseklerden alıp düşüklerden satıcılı göstererek gitti ve insanları uzaklaştırdı..60-70 den alıp 40-50 ye sattı..80.90 ı alıp ertesi gün 60.70 e sattı..bunu 3-4.günde anladım..dün 80 lere basarken bugun 16 yi kıracağını biliyordum..
TCELL vadeli viop takası
https://i.hizliresim.com/h8aNEH.png
Virüs İngiltere de mutasyon yapmış dünya çalkalanıyor, tüm ülkeler peşi sıra İngiltere ye gidiş ve geliş havayolu trafiğini kapatıyorlar, katı tecrit önlemleri açıklanıyor her saat başı. Sonumuz hayrolsun.
Turkcell'imiz gibi Pandemi hisselerine bu hafta bakalım nasıl bir talep olacak. Şahsen Tcell de dünyanın bu halini gördükçe insan ciddi bir konfor hissediyor, bu hafta perakende ve iletişim-bilişim şirketlerinin hisseleri yeniden öne çıkabilir. Evden çalışma, uzaktan eğitimi ile çağımızda iletişim ile internet ekmek ve su gibi zaruri ihtiyaçlar sınıfına girdi.
Bir defa da endekstwn pozitif ayrış adi hisse
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.