Petkim gibi bir kağıtta haftalıkta oluşan muma bakın:)
Printable View
Petkim gibi bir kağıtta haftalıkta oluşan muma bakın:)
algıyı iyi kullanıp istedikleri gibi manipüle ettiler, sonrası darmadağın. Her haber ekonomik etkisi göz önüne alınarak servis edilmeye başlandı son zamanlardaMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2020 de 51 yıllık hayatımda görmediğim şeyler gördüm
enteresan olanı ise birden fazla anormal şeylerin olması ve borsaların hareketleri.....
daha Dünya nüfusunun beşte dördü hikayesi ve küresel ısınma+susuzluk savaşları başlamadı bile
tkfen ilginc bir grafik oluşabilir bundan sonrası için... haber grafiği oluşmuş gibi.
özeti...seçim mi geliyor yoksa? ben pek ihtimal vermiyorum ama...
.......2007 seçimleri öncesinde Trakya ve Tuz Gölünde doğal gaz, Manisa’da petrol bulunduğu ilan edildi. 2010 Anayasa halkoylaması öncesi yine Manisa ve Ergani’de petrol bulmuştuk. 2014 seçimleri öncesi Diyarbakır’da Türkiye’nin 40 yıl ihtiyacını karşılayacak kadar kayagazı müjdesi verilmişti. 7 Haziran 2015 seçimleri öncesinde Trakya’da, 1 Kasım öncesinde Karadeniz’de doğalgaz bulunduğu duyurulmuştu. 2018 seçimleri öncesinde Mardin, Şırnak, Hakkâri, Batman ve Siirt’te yeni petrol yatakları, Trakya’da doğalgaz bulunmuştu. Nihayet 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yine Siirt’te petrol, Trakya’da doğalgaz müjdesi verilmişti....