Reis marmariste milletin kafasına cay fırlatıyordu yarım saat önce. Hadi yine iyisiniz. Agzı acık kovalayanlar onlar orda trolleri burda
Printable View
Reis marmariste milletin kafasına cay fırlatıyordu yarım saat önce. Hadi yine iyisiniz. Agzı acık kovalayanlar onlar orda trolleri burda
Reis şimdi jetine atlar yazlık saraya geçer marmarise gelmısken. Malum hilal kaplan reisin tatile ihtiyacı var dıye 650 m harcanan saraya hakkı demıstı.
Halk yangını söndürmeye calısır. Avelleride işleri elinden gitmesn diye sağda solda kendını parçalar.
Marmariste çam balı üreticileri ile konussun reis bakalım yangın söndürme hakkında halkın fikri ne. Ancak iş verdiği trolleri toplar kafasına cay fırlatır.
Bunlarda böyle sevıyor demekkı
candarma kendini gösterdi
iyi geceler.
Bu tür olağanüstü durum eğer kapasitesi olan biri olsaydı. Ben olsam ülkede ne kadar yangın söndürme cihazı var satın alır kurye ile dağıtırim vatandaşa. Ne kadar tomo var oraya sevk ederim. Askeri oraya gönderirim. Rüzgar varken belirli bir alanı kurtarmak için yapılabilecek hiç bir çaba yok devletin. Askeri kargo uçağına koy itfaiye araçlarını havadan sık. IBAN dan başka bir şey bilmez bunlar
Bu ne ilk ne de son olacak. Belirli yerlere yangın söndürmek tazyikli olacak şekilde metal borular ile şu borularının döşenir böyle durumlar olmadan önce sulanır ormanda kurumuş ağaçlar pislikler çalı çırpı kozalaklar temizlenir. Bunun için talimata gerek yok bizde aslında bakana da gerek yok herşeyi talimatla yapacaksa
Benim kadar milliyetçi ülkesini seven biri olduğunu sanmıyorum. Burada yanan her ağaç ülkenin serveti burda yetersiz bir bakan var. İlk gidecek bakan bu. Eğer bu yanan şeyleri kurtarmak mümkünse 10 bin vereyim getir. Biz köyümüze ağaç ektik niye kıyamet kopacağını bilsen bile o elindeki fidanı ek hadisi şerif için. Ülke yanmış canımız yanmış herşeyi kaybetmişiz sen partizanlik yapıyorsun. Üç kuruşluk karakterin var kim ipini tutuyorsa ona havlarsin.