Bu kavatlar algılarınızla oynuyor. Terkez pankası paşkanı yok muzlu dondurma yemişmiş, mutfak yaptırıp yemek yaptırmışmış...
Printable View
Keşke ülkemde her olumsuzluk bu kadar olsa.Geriye dönüşü olan ve KAMU ZARARI min. olan...
SPK başkanın kardeşi vardı..200 milyon dolarlık serveti mi vardı...?
Halka açılma borsası mı kurulmuştu?
Neyse 72 yaşındaki O AMCAYI ve TEYZEYİ evine gönderelim.Bazen camiye takılsın..ve torun sevsin.:)
Mesela ülkem şunu görüyor...
belediyelerde-hastanelerde -okullarda olanları görseniz...
https://i.hizliresim.com/8vgonps.PNG
BOĞAZİÇİNİ derece ile kazanan bir kız var(HAFİZE HANIM)...YKS DE ilk 500 de olmak için tek kelimeyle zehir gibi zeka lazım(eşit ağırlık veya sayısal)..sonra o okulu 1. likle bitir...
Bana siyaset dünyasında bunun YAKININDAN geçen birisini gösterin( sadece ALİ BABACAN ve RAHMETLİ ADNAN KAHVECİ)
Bazı anadolu çomarı gibi kişilerin ,15 yaşından beri militan gibi parti teşkilatına takılarak en üst siyasi poz. GELDİĞİ memleketimde...HAFİZEYE laf söyleyenin düşünmesi lazım.
Bu olayı büyütmeden kapatmak lazım. Doğruysa bile çok da mühim bir olay değil. Acık alaturka kaçmış olan biten.
Bir de bu iş neden sızdırıldı dışarı.
İçeride bir fırçayla çözülebilecek bir iş bu.
Kamu bunu bilip ne yapacak?
Saatlikteki yükselen takoz hoşuma gitmedi...
Dikkat etmek lazım bana göre..
Bol kazançlar...
ZDX hulkun durumuna ne diyorsun ..sanki biraz geride kaldı gibi
yok da ..takip ediyorum
Ekonomi koordinasyon toplantısı varmış. Alımların sebebi sanırım Gaye Hanımın masada oturuyor olması olmalı.
ABD'den dönmüş. Yapay bir gündem oluşturulmuştu. Twitter aleminde manipülatif tweetler yazan çok takipçili hesaplara bakalım spk bir yaptırım uygulayacak mı?