dünyanın sonu adlı çalışmadan geldiğimiz nokta bu..
takım ruhu diye buna derim :he:
:drunk::drunk::drunk:
eyy pala efendi sen mi büyüksün yoksa ben mi..
:drunk::drunk:
Printable View
Herkese iyi geceler
ŞİMDİLİK PROVADAYIZ. Final Günü gelince bakarız. :)
Ek 30324
Geçin siz dasssaginizi herif vip grubuylan thy kaldırıyor. Benim neyim eksik:)
https://x.com/AhmetYARIM21/status/18...PPSuvlTcQ&s=19
Telefondan Foruma girerken alt tarafta Finans yazan bir reklam sürekli gelmeye başlamıştı, her sayfa değişiminde tekrar tekrar geliyordu, beni Foruma girmekten soğutmuştu, telefonumda engelleyici kullanıyordum ama buna faydası olmuyordu, kullandığım AdBlock u kaldırıp, AdGuard ı yükledim rahat ettim, Forum Yönetimi kızacak belki ama bu reklamlar oldukça abartılı, kapatmak için mücadele gerekiyor!
Pc de Reklam engelleyici kullanmıyorum, yoksa Foruma girerken sürekli uyarı geliyor, bu seferde bu uyarıyı kapatma mucadelesi vermen gerekiyor, çoğu zaman gersede mecburen reklamları kapatma mucadelesi vermeyi kabul ettim!
ABD, Mısır ve Katar, dün yayımladıkları ortak açıklamada, İsrail ve Hamas'a Gazze'de ateşkes sağlanması ve esir takası için 15 Ağustos'ta Kahire veya Doha'da müzakerelere yeniden başlanması çağrısı yapmıştı. Ortak açıklamaya Türkiye dahil bölgedeki birçok ülkeden destek açıklaması gelmişti.
Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı John Kirby, Gazze'de ateşkes müzakereleri için tarafların 15 Ağustos Perşembe günü Doha veya Kahire'de bir araya geleceğini söyledi
Kirby, müzakere görüşmelerine İsrail'in bir heyet göndereceğini açıkladığını ve "Hamas'ın heyet göndereceğinin" Katar tarafından taahhüt edildiğini söyledi.
10.08.2024
Bu aşamada İran’ın olası yapacağı meşru müdafa hakkı saldırısı ötelenebilir
Borsa için iyi bir gelişme olabilir