Abi hiç sorma bir arkadaş "al abi yılbaşında en az 10 lira olacak"diye gaza getirdi.İsin ilginç yanı ben aldıktan sonra bastılar.Neyse el mahkum bekleyeceğiz Zaman kaybı işte.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Abi hiç sorma bir arkadaş "al abi yılbaşında en az 10 lira olacak"diye gaza getirdi.İsin ilginç yanı ben aldıktan sonra bastılar.Neyse el mahkum bekleyeceğiz Zaman kaybı işte.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
saatlikte 5,61 deki fibo 0 desteği çalıştı gibi.
fibo 23,6 seviyesi 5,78 YTD.
Bi pasta alabilirmiyiz
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15.656 Milyon işlen hacminde alışların oranı satışların oranından % 10 daha fazla. Herhalde savaş muhabbeti spek için beleş bir fırsat oldu.
Çalkala bakalım spek efendi. İyi yağ çıkarıyorsun. Sabırsız ve korkanların mallarını topladın yine hadi iyisin. Aferin sana büyük resmi karşına koymuşsun güzel günlerin keyfini çıkarıyorsun. Maşaallah. Kıyak adamsın valla.:wave: YTD.
İşlem hacmi 17 milyonu buldu. Yine alışlar satışlardan % 10 fazla. Spek satanların malını zevkle topluyor.:) YTD
BİST 100 %1,80 düşmüş, bizimkiler % 5 . Bunun anlamlı bir yorumu varmı. Speğin sattığına inanmıyorum. Aksine mal topluyor. Niye satsın ki. Suriye ye operasyon yenimi yapılıyo r. Bu sayede garibanın malını kapmak bunların hayali. OCAK 17 için ağzına kadar maldalar.
uyanik bunlar uyanikk
SM-J530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.