Her felaket sonrası açıklamaları.
Deprem olur toki . 35 askerimiz şehit olur toki. çığ düşer toki.
Printable View
Bakın dün o kadar olay oldu bir yetkili bakan vs çıktımı tvye vs. Yok çünkü kararlarının yanlış olduğunu biliyorlar çıkıpta ne söylecekler ha bir metin yazarlar onuda bir şey olmamış gibi geçiştirirler
Yeğenime de göndermiştim linki. Onların mahallesinde gözükmüş. teyit etmek için aradım sordum. Var mı gerçekten coronalı biri biliyor musun diye sordum? Sokağın başında bir çiftte varmış. Karı-koca da corona varmış ama çocuklarına geçmemiş.
Evden pek çıkmayan insanlardı ,dikkat ediyorlardı dedi. Fakat sanırım kocası iş için doğuya gitmiş. Herhalde ordan kaptık diye düşünüyorlarmış.
Şuan dünyada fabrikalar, araçlar durduğu için dünya baya temizleniyor...
Dünyada en az 1 hafta bu şekilde tüm her şey durup doğanın kendisini temizlemesi lazım... veya 2 hafta.. kimse ölmez kimse batmaz...
Dünya olarak vizyonumuz sıfır maalesef.
şehirler baştan aşağı yeniden tasarlanmalı..insan mobilizasyonunu ve etkileşimini düzenleme açısından.. ve geniş yeşil alanlar ile.. nüfus homojen dağıtılmalı ülkeye..
kocaman ülkeyiz ama nufusun 4 te 1'i tek bir şehirde.. başlıbaşına risk.. milli güvenlik riski.. ekonomik risk.. bu tür durumlar sürekli olacak muhtemeldir gelecekte.. bir an önce başlamalıyız şehirlere format atmaya..