Astrologları yabana atmayın,bir çok kişi işlemlerini onların dediklerine göre yapıyor.......
Printable View
Buraya çok sık giren biri değilim.fakat ne zaman girsem elimde ne var ne yok satasim geliyor ama endeks her defasında dönüp yukarı gidiyor.itiraf edeyim olağanüstü durumlarda giriyorum mesela bu sefer neden girdim.dow göçmüş viop düşmüş dedim ne olaki.birseyi kaçırıyoruz borsa eski borsa değil yabancının çekip getirip götürdüğü borsa değil yabancı tarihi diplere geldi bir ara ama borsa tarihi diplere gelmedi üstüne yükseldi.benim düşüncem şu kimsenin günahını alamam borsayı kulliyeden yönetiyorlar muhtemelen yiğit önderliğinde para nerden bilemem.ama sanırsam paranın sınırı yok gibi basiliyormu katarmi var işin içinde hiç bilmiyorum.tabi bu bir görüş...sağlıcakla...
Tepeyi yakalayıp short basan illaki vardır gene bu forumda..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size covid ile ilgili bir haber...
Sahadan söylüyorum..
Covid geçiren bebeler de sekel kalıyor genellikle kalp zarı tutulumu yapıyor.. taşikardik seyrediyor yani çarpıntı..
Bu ne demek...
Bana göre mutasyon olayı çok önceden bizim ülke de de başlamış olabilir..
Ama bu bebiş yatislari çocuk yatışları gözlem ve kontrol amaçlı.. durumları kötü değil..
Demem o ki kovid her yaş grubunu etkiliyor..
Dikkat ediniz çocuklara..
O nasıl bir tavır.. hayırdır ya..terste kalan başaramayan bize sarıyor..mahalle abisi misin de geçip burda bana bu şekilde yazıyorsun..
Okuma mesajları mı
selamun aleyküm
bu söylediğiniz kısa vade DAYTRADE yapan için mümkün
ben GÜNLÜK Short sinyali vermeden eskiden olsa hiç düşünmezdim ama geçmişte zararlarımı düşünüp yaptığım hataları önüne getirince akıllandım kesinlikle açmam açarsam yine eski durum gibi kaybetmeye devam ederim..